Tot ce trebuie să știți despre primul cereal general al Mills în 15 ani

Cerealele pentru micul dejun sunt legate atât de aproape de copilăria noastră încât am decis să aflăm care mărci au lansat anul în care te-ai născut. Toată lumea are un favorit și își amintește petrec dimineața la masa de bucătărie a familiei. Iar acum, pentru prima data in ultimii 15 ani, General Mills debuteaza un nou cereale pentru a-si face amintirile a.m..

Lansând în două arome, Tiny Toast este o cereale de cereale integrale cu cereale integrale și cu cereale de porumb, tocată cu afine și căpșuni. Marca urmărește un apel de familie, la fel ca favoritele clienților, cum ar fi Honey Nut Cheerios și Crunch Toast Cinnamon.

imagine

General Mills

The newbie, ca cele mai recente iterații ale predecesorilor săi, nu conține ingrediente sau culori artificiale. Cu toate acestea, “oamenii ne-au spus că ambele soiuri au avut gust reale și nu fals, cum ar fi de obicei asociate cu cerealele aromate cu fructe”, a scris Mike Evenson, dezvoltator de produse, pe blogul companiei.

imagine

General Mills

Ceea ce este cel mai interesant este faptul că compania nu a lansat un cereale care este încă pe rafturi în 25 de ani (lansarea sa din 1991, Basic 4, a fost întreruptă). Cu toate acestea, General Mills a remarcat prin comunicatul de presă că a văzut creșteri directe ale vânzărilor de la retehnologizarea unor rețete vechi și de a se juca cu ingrediente noi și îmbunătățite în vechile așteptări cum ar fi Cinnamon Toast Crunch. Așa că trebuie să vedem cum se îndreaptă acest nou venit cu fanii micului dejun.

Urmați Delish pe Instagram.

Добавить комментарий

*

85 − 78 =