Tot ce trebuie să știți despre noul avocado “slab” din grăsime

Acestea ar putea fi mult mai mari și mai vibrante verde decât avocado tipic Hass, dar Slimcados obține o reputație proastă pentru a fi complet înșelătoare. În timp ce acestea sunt comercializate ca oferind “triple dip cu jumătate de grăsime,” aceste flori avocado cultivate sunt apoase în loc de cremoase. Și mâncătorii avocado avid sunt supărați.

imagine
Brooks Tropicals LLC

Alternativa cu conținut scăzut de grăsimi, a cărei carne musculară se pare că produce guacamole supraponderală, fără aproape nici o aromă, vede o reacție serioasă online, cu o vârstă de 22 de ani care conduce strigătul sub mânerul Twitter @Slimcados, un cont descris în sine drept “avocado Grupul de sprijin și grupul de ura Slimcado. ”

Dar Slimcado nu este o creație nouă. Marca înregistrată de Brooks Tropicals LLC, avocado “slab” a fost în jurul valorii de din 2003. Și compania a fost de a face cu critici dure încă de atunci. “” Am primit o mulțime de oameni din California absolut prin e-mail și ma sunând spunând: “Ce naiba faci?” “Mary Ostlund, purtătoarea de cuvânt a Brooks Tropicals, a spus Wall Street Journal.

imagine

Iată câteva detalii despre avocado mai puțin cunoscut:

 • Poate cântări până la 3 kilograme, care este de aproape șase ori mai mare decât un avocado tradițional Hass.
 • Conține jumătate de grăsime și cu 35% mai puține calorii decât un avocado de la Hass.
 • Încearcă cu disperare să concureze cu California Hass, care reprezintă 95% din piața din S.U.A. și 80% din piața mondială.
 • Acesta oferă o aromă subtilă tropicală similară papaya.
 • În mod surprinzător, mulți localnici din Florida au crescut, mâncându-i.
 • Este mai fibroasă, conține mult mai multă apă (pe care unii o descriu drept “slim”).
 • Acesta va afecta serios apa odata ce o sareti.

  Anul trecut, Lumină de gătit editorii au analizat critic valorile nutriționale ale ambelor iterații. Constatările lor au fost destul de surprinzătoare: 230 de grame de Slimcado au 276 de calorii și 23,1g de grăsime, în timp ce aceeași cantitate de avocado Hass are 368 de calorii și 33,7g de grăsime. Deci, cât de mult economisiți aici? La Delish, evident că nu suntem cei care sacrificăm aroma pentru a tăia câteva cecuri.

  Urmați Delish pe Instagram.