Top 10 locuri pentru a sărbători Crăciunul în luna iulie în întreaga țară

imagine

Pe măsură ce cântecul merge, este cel mai minunat moment al anului, deci de ce să nu se întâmple de două ori? Aceste 10 orașe din S.U.A. duc vara în vacanță cu sărbători pline de ren, vizite de la Santa și tone de zăpadă (falsă). Iată unde să sărbătoriți când aveți nevoie de o pauză de la soare și de o gustare de ouă.

imagine

pinterest
Bishop Arts Arts District X-mas în luna iulie

Cand: 21-22 iulie, toată ziua

Unde: Dallas, TX

La celebrarea din Dallas poți să faci poze cu Moș Crăciun, să asculți carolerele să cântă melodii de Crăciun, să privești “A Crăciunul Charlie Brown” și să auzi povestirile de Crăciun spuse de doamna Claus. În acest an, există chiar un patinoar gratuit pentru patinaj.

imagine

Casa Moș Crăciun
Casa Moș Crăciun

Cand: Iulie 31 – 9 a.m. – 8 p.m.

Unde: Polul Nord, AK

Dacă vă aflați în Alaska în această vară, trebuie să loviți Polul Nord (lângă Fairbanks). Mos Craciun este acolo pe tot parcursul anului, duh, și va face cu plăcere poze cu tine și cu renii săi. Cel mai mare Mos Craciun din lume este de asemenea aici, stând la 50 de metri înălțime.

imagine

Instagram / @NorthPoleNY
Crăciun în luna iulie la atelierul lui Mos Craciun

Cand: Marți-Sâmbătă, 10:00 – 16:30 toată luna

Unde: North Pole, NY

În timp ce parcul tematic al lui Santa’s Workshop este deschis în timpul verii, toamnei și iernii, în luna iulie au evenimente speciale pentru a face Crăciunul o activitate plină de weekend. Cina cu Santa si elfii sai, explorati atelierul lui Mos Craciun si vino acasa cu jucarii, bomboane si propria ta ferma.

imagine

Satul lui Santa
Satul lui Santa

Cand: 1-31 iulie, 9:30 – 6:30.

Unde: Jefferson, NH

În satul Santa’s din New Hampshire, poți să te poți absolvi de la Universitatea Elf și să alunecă în toate zilele într-o singură zi. Există, de asemenea, plimbări cu parc de distracții și o adevărată casă de Mos Craciun pentru turneu, plus o mulțime de mâncăruri festive.

imagine

Instagram / @santasvillageap
Parcul de Azoosement al satului Santa

Cand: Iulie 1-31, orele de parcare variază

Unde: East Dundee, IL

Satul lui Santa este o instituție din East Dundee, deschizându-și ușile înapoi în 1959. A fost închisă și re-deschisă încă de atunci, dar astăzi este un parc de distracții plin de amuzament și grădina zoologică cu roller-coastere, Tilt-A-Whirls și plimbări de vacanță cum ar fi convoiul Kringle și plimbările cu zăpadă.

imagine

Byers Choice
Byers ‘Choice Crăciun în Festivalul din iulie

Cand: 25 iulie, ora 10:00 – 4:00.

Unde: Chalfont, PA

În acest an marchează sărbătorirea anuală a Crăciunului anual în luna iulie, iar Chalfont a ieșit afară. Departamentul de pompieri oferă o “furtună de zăpadă topită”, se servesc înghețată de menta și reni cântă. Ce mai puteți dori într-o zi caldă din iulie?

imagine

Instagram / @castlenoel
Castelul Noel

Cand: Săptămâni în luna iulie

Unde: Medina, OH

Castelul Noel este deschis pe tot parcursul anului, și costă costume și recuzită de la filme de vacanță clasice cum ar fi Grinch, Elf, și Un colind de Crăciun. În timpul Crăciunului în luna iulie, vizitatorii se pot întâlni cu el însuși și pot obține oferte speciale pe pachetele de golf (există și un teren de minigolf pe proprietate).

imagine

Twitter / @PhoenixZoo
Iarna în iulie @ Zoo Phoenix

Cand: 14 iulie, 7:00 – 11:00.

Unde: Phoenix, AZ

Phoenix este cunoscut pentru căldura sa uscată, astfel încât 41 de tone de zăpadă au fost cu siguranță primite la grădina zoologică în această vară. Zoo-ul găzduia o “blizzard” în fiecare oră, le-a dat animalelor înghețate tratează pentru a gusta și a creat o zonă de construcție pentru zăpadă la sărbătoarea de iarnă din acest an.

imagine

Facebook / Castelul Candy al lui Santa
Moș Crăciun și Crăciun

Cand: Iulie 31 – 9 a.m. – 8 p.m.

Unde: Moș Crăciun, IN

Deschis din 1935, acest castel istoric este liber să intre, dar veți ieși cu o mulțime de dulciuri. Crăciunul minune are pereți de bomboane retro, ciocolată caldă, fudge, taffy de apă sărată și floricele de grădină. Copiii pot intra într-un laborator informatic interactiv pentru a scrie scrisori către Santa, pentru a discuta cu un elf și a afla dacă sunt pe “lista bună”.

imagine

Crăciun în iulie Site-ul festivalului
Festivalul de Crăciun anual de 31 de ani

Cand: 7 iulie

Unde: West Jefferson, NC

În West Jefferson, Santa și doamna Claus vin să sărbătorească, alături de o mulțime de vânzători de produse alimentare, arte și meserii, muzică live, piață de fermieri și reabilitarea războiului civil.