Toată lumea este obsedat peste acest hamsteri de casă

Până acum, știi că borcanele de mason sunt de ajutor pentru totul, de la coaja de usturoi la ouă perfecte, dar am întâlnit o altă utilizare de geniu care va schimba modul în care îți împacheți prânzul. Indiferent dacă puneți împreună prânzuri școlare pentru copii sau aduceți mâncarea proprie la lucru, separarea diferitelor componente ale mesei dvs. este întotdeauna dificilă. Iată cum puteți face acest lucru fără ca dulapurile dvs. să se deplaseze cu Tupperware.

Site-ul Crafting Smart School House a venit cu o modalitate de a face biscuiti cu bricheta folosind doar un borcan de mason si unele recipiente reciclate. Puteți împacheta totul împreună într-o singură unitate compactă și puteți preveni contactul cu ingredientele ude și uscate. De ce nu ne-am gândit la asta??

Borcanul de mason, asociat cu un recipient gol de fructe de mere sau cu paharul de fructe, poate conține combinații clasice, cum ar fi carne de deli, brânză și biscuiți, sau chiar și mai puțin frecvente gustări portabile precum laptele și cerealele. Ideea noastră favorită este combinarea fasolei, a orezului și a brânzei în secțiunea de sticlă, care poate fi în condiții de siguranță în microunde, cu salsa care se toarnă peste partea de sus pentru o pipetă stelară.

Videoclipul arată un “Mason-capabil” realizat cu un borcan de zidărie scurtă, cu gură largă, deși puteți să vă simțiți liberi să jucați cu mărimi atâta timp cât găsiți alte containere care se potrivesc în capacul cu șurub. Posibilitățile de prânz sunt nesfârșite!

Urmăriți Delish pe Instagram.