Target vand acum vase masive de M & M’s

“Pariați că nu puteți mânca doar unul” ar putea fi sloganul lui Lay, dar cuvintele ar putea fi la fel de ușor de aplicat la M & M. Dacă ați fost vreodată în prezența unui borcan de bomboane de ciocolată, știi cât de ușor o mână se poate transforma în trei. Și mai des, cât de rapid poate fi golit un sac de dimensiuni distractive.

Ca de obicei, Target are răspunsul la problemele noastre (sau permite obiceiurile noastre proaste, în funcție de perspectiva dvs.). Acum puteți cumpăra recipiente de M & M în recipientele BUCKET SIZE în arome regulate și arahide. Fiecare găleată are 32,5 uncii de bomboane, care este egală cu 19 pungi de dimensiuni normale ale M & M. Da, am făcut matematica. Nu este la fel de mare ca pungile de dimensiune de 42 de uncie, care sunt de asemenea resigilabile, dar nu la fel de drăguțe ca gălețile. priorităţi.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Target vand acum vase de M & M! Aduceți găleți pe plajă, ca și scenele descrise cu roșu și galben, pentru a stârni acel organism de iarnă toată vara!

Un post partajat de @ candyhunting pe

Gălețele au fost observate pe bloguri de alimente cum ar fi Candy Hunting și sunt listate pe site-ul Web Target, deși nu sunt disponibile pentru cumpărarea online și se pare că sunt disponibile numai în anumite locații. Dacă le vedeți la Tar-jay locale, asigurați-vă că utilizați aplicația Cartwheel – acestea sunt în prezent afișate ca reduceri de 20%, ceea ce vă va economisi aproximativ două dolari din eticheta lor de preț de 8.49 $.

Urmați Delish pe Instagram.