Taco Bell’s Cheesy Core Burrito este aici

Dacă vă placeți mâncarea mexicană la fel de mult ca și noi, sunteți familiarizați cu indecizia paralizantă care apare atunci când este timpul să comandați. Cu tacos, quesadillas, burritos, enchiladas și multe altele, este aproape imposibil de ales! Dar Taco Bell vine să salveze cu o nouă creație nebună care combină două dintre favoritele noastre într-o masă glorioasă.

Cheesy Core Burrito, lansat tocmai, este ca un burrito și nachos înfășurat într-unul, cu umpluturi tipice ca carnea de vită condimentată, orezul alb și sosul înfășurat în jurul unui centru serios de brânzeturi. Miezul este umplute cu un amestec topit de trei tipuri de brânză și cu sos de brânză gooey nacho, plus alegerea dvs. de fâșii tortilla crocante sau jalapeños în formă de cedru în mijloc.

Taco Bell Cheesy Core Burritos

Regina Wu

Burrito-urile sunt disponibile acum la locațiile Taco Bell din S.U.A. pentru 1.99 dolari, ceea ce face posibil ca iubitorii de burrito dedicați să-și vândă bucățile preferate, plus să obțină toată mărirea, bunătatea brânzeturilor care vine cu o comandă de nachos. Aceștia ar putea chiar să-și bată Cheetosul Burritos în categoria de supraîncărcare queso. Dar probabil că vom mai ordona niște nachos pe margine, TBH.

Taco Bell Cheesy Core Burrito

Regina Wu

Urmați Delish pe Instagram.

Добавить комментарий

*

77 − 68 =