Stația de mic dejun este exact ceea ce are nevoie de apartamentul tău mic

A trăi într-un spațiu extrem de înghesuit este dur. Patul este practic în bucătărie și plafoanele sunt construite pentru elfi. De asemenea, nu există nicio șansă ca spațiul mic al contra-arzătorului tău să se potrivească vreodată cu toate aparatele necesare pentru a biciui un mic dejun cu stele. Și toată lumea știe cea mai bună parte a trezirii este mic dejun. Nostalgie, cu toate acestea, înțelege problemele dvs. de apartament – și nevoia de slănină – așa că au creat un filtru de cafea Station Station, pentru a face tot ce aveți nevoie pentru a vă începe ziua într-un singur aparat compact.

CUMPARĂ ACUM Breakfast Station Maker, $ 53.99; wayfair.com

imagine

Vineet Sawant

În partea de jos, stația de mic dejun este dotată cu o mașină de cafea (care poate prepara patru cești) și un cuptor mic pentru a reîncălzi pizza pentru micul dejun în ultima noapte sau pentru a face ceva mai tradițional, cum ar fi pâinea prăjită. Până în partea de sus este o tavă non-stick pentru gătit ouă la preferințele dvs., cârnați sau slănină, și setul vine cu un capac de sticlă pentru amorsa ample.

imagine

Vineet Sawant

Destul de distractiv, puteți face toate aceste lucruri în același timp – ceea ce reprezintă un plus imens pentru cei care se rostogolesc în ultimul secund posibil.

În plus, aparatul dă un aspect de modă veche, astfel încât, deși poate fi singurul aparat care se potrivește în spațiul dvs. mic, puteți face în cele din urmă acest mic dejun delux, în stil. Și în timp ce vă bucurați, singurul lucru pe care l-ați lăsat să-l faceți este să vă dați seama cum să depășiți claustrofobia voastră.

Urmăriți Delish pe Instagram.