Snapchat și-a transformat câinele dansator într-un costum de Halloween delicios de absurd

imagine

Amazon

Dacă nu vă puteți bucura de câinele fierbinte de dans al lui Snapchat, probabil că veți fi încântați să știți că puteți să vă îmbraciți în calitate de personaj celebritar pentru Halloween anul acesta. Începând de miercuri, compania vinde acum un costum de câine cald de dans pe Amazon, așa că merge planul de îmbrăcare ca una din surorile Sanderson.

imagine
Amazon

Snapchat a introdus câinele fierbinte de dans în timpul verii, iar filtrul animat a devenit rapid o senzație de internet și subiectul multor meme. În curând, deoarece internetul este în continuare internetul, utilizatorii au postat videoclipuri ale câinelui fierbinte de dans în situații la fel de ridicole și aleatorii, ducând la faima de internet a câinelui care ne duce direct la locul unde suntem acum: cu un costum de Halloween care arată doar la fel de ciudat ca suna.

În funcție de descrierea produsului, costumul este un set din două piese care vine cu o tunică “Hot Dog” cu mâneci și mănuși atașate, împreună cu o pereche de pantaloni cu căpită. Dancing Hot Dog este, de asemenea, “madevăr de carne de vită 100%, dar nu o pornește niciodată,”și se potrivește cel mai bine oricui 6’4 sau mai jos. Dacă credeți că costumul va permite să furați spectacolul de la petrecerea de Halloween în acest an, puteți să-l achiziționați pe Amazon pentru $ 79.99.

Urmați Delish pe Instagram.

Descărcați programul Delish aplicaţia.