Skittles de Halloween au ajuns oficial

Skittle-urile tradiționale pe care le cunoașteți și le iubiți parcurg o transformare înfricoșătoare. Ca și cum toamna nu ne-a dat deja suficiente arome noi pentru a sărbători, bomboane cu aromă de fructe sunt cele mai recente care urmează să fie adăugate la lista de gustări care au creat arome de noutate în acest sezon, deoarece acestea sunt acum vândute în două limitate- ediție arome de Halloween.

Noile arome sunt Cauldron și Trick Plays. Cauldron, care a fost vândut anul trecut și poate fi găsit în ambalaj portocaliu, vine cu un amestec de cinci arome: Lerking Lemon, Pepene Petrified, Tangerine Twisted, Bogey Berry și Gripping Grape. Trick Plays, totuși, este exact ceea ce se pare: Bomboane care joacă trucuri pe limba ta. Un blogger de junk food, cunoscut sub numele de Candy Hunting, a împărtășit o fotografie a tratatului prin Instagram, scriind în subtitlul că culorile bomboanelor din pachet nu se potrivesc cu arome. Deci, asta inseamna ca ai putea manca o Skittle galbena care poate sau nu poate gusta de fapt ca lamaie. Dacă vă bucurați de un joc bun minte din când în când, atunci acesta poate fi doar gustul pentru tine.

Deși noile bomboane au avut probabil o eliberare limitată, bloggerul a remarcat, de asemenea, că au reușit să găsească Skittles la Walgreens.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Iată cele două ediții limitate Skittles pentru toamnă! Deasupra se află cățărări de cafea care se întorc: Lămâie lămuritoare, Pere petrified, Tangerine roșie, Bogey Berry și Grape de prindere. Trick Plays Skittles sunt noi, și “culorile nu se potrivesc cu arome.” Deci, ei sunt, în principiu, o reîncărcare a ghicitorilor Skittles sau a Crazy Cores. Ceea ce chiar vreau să văd este aromele reale folosite pentru bomboanele Wrigley. Caramel de mere, crocant de mere, plăcinta de dovleac, merișor și plăcintă de pecan de cartofi sălbatici. Faceți-o să se întâmple @Skittles. A găsit-o la Walgreens.

Un post partajat de @ candyhunting pe

Acestea vor fi cu siguranță două arome amuzante pentru a adăuga la bomboanele dvs. de Halloween.

Urmați Delish pe Instagram.

Descărcați programul Delish aplicaţia.

Добавить комментарий

*

+ 82 = 86