Sarea, grăsimile, acidul, căldura devine un show Netflix … Și vine în curând

Nu numai că este Mese de bucătari revenind pentru sezonul cinci în această toamnă, însă raportările Eater Netflix adaptează, de asemenea, cartea de bucate de cea mai bună vânzare a lui Samin Nosrat Sare, Grăsime, Acid, Căldură într-o serie de patru părți.

Potrivit site-ului, spectacolul lui Nosrat va cuprinde călătoria sa în toate colțurile lumii, în numele explorării fundamentelor absolute ale gătitului bun. Spectacolul ei urmează să scadă la 19 octombrie.

Dar așteptați … mai mult! Per Reporterul de la Hollywood, această toamnă va vedea, de asemenea, debutul lui Creatiile curioase ale lui Christine McConnell, unde steaua titulară a Instagram a spectacolului “va coace, va sculpta și va coase pentru a crea confecții delicioase și un decor îngrijorător de deranjant cu ajutorul colecției sale colorate de creaturi”. Nu există niciun cuvânt despre momentul exact când va fi premiera.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Toată toamna “Creatiile curioase ale lui Christine McConnell” vin la Netflix !!!! ������ Amplasat într-un conac infricosator; Voi fi crafting, coacerea și conjurarea cu creaturi din alternativa Henson și câțiva alți rezidenți “unici” … @DitaVonTeese ������ #WilshireStudios #HensonAlternativ @HensonCompany @Netflix

Un post partajat de Christine McConnell (@christinehmcconnell)

Toate acestea sunt în plus față de cele menționate mai sus Mese de bucătari, precum și Ugly Delicious, Nailed It!, și Cineva hrănește Phil. Va fi o cădere fantastică, da!!!


imagine
Con Poulos

COMANDĂ ÎN AVANS ACUM Cartea de bucate Delish, amazon.com

Добавить комментарий

*

− 3 = 4