Saloanele de Halloween sunt aici pentru a face visele noastre din copilărie să fie adevărate

Pe masura ce Halloween se apropie, bomboanele, dovlecii si cidrul de mere sunt in varful mintii noastre. Și în timp ce încă plănim să mâncăm toate bomboanele de Halloween, putem să ne punem mâinile pe acest weekend (împreună cu bea câteva cesti de pumn), sperăm ca aceste prăjituri de Halloween să apară în trick-or-treat-ul nostru și pungi.

În ultimii ani, pachetele de gustări din ediția specială au fost vândute în jurul Halloween-ului, iar bloggerul alimentar The Food Junction Foods le-a văzut la Fred Meyer și Giant la începutul acestei luni. Comenzii au spus că au văzut și gustările de la Kroger și Walmart.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Prăjituri de tort de murdărie, dulciuri cookie și mânere S’mores! Găsit la: Fred Meyer, Giant #thejunkfoodaisle

Un post distribuit de TheJunkFoodAisle.com (@thejunkfoodaisle) pe

Cele trei arome dau naștere la unele dintre cele mai preferate delicii din copilărie, cu Cookie Dunks care ne amintește de Dunkaroos și aroma Cake Dirt, o versiune portabilă a cupei clasice de murdărie a TGI Fridays. Măștile S’mores sunt destul de auto-explicative, cu bețișoare Honey Graham, chipsuri de ciocolată mini și cremă de marshmallow.

În timp ce arome nu sunt sezoniere, ambalajul se răcește – acestea sunt decorate în mod corespunzător cu vampiri, mumii și zombie Frankenstein. S-ar putea să trebuiască să faceți vânătoarea puțin (vrăjitoare), dar ar trebui să fie la anumite magazine de produse alimentare prin Halloween.

VIDEO CONEXE:

Urmați Delish pe Instagram.

Descărcați programul Delish aplicaţia.