Salata salata proaspata salata a reamintit pentru a patra oara acest an

Bagatele salate pot fi minunate atunci când sunteți într-un vârf și nu aveți timp să vă pregătiți toate aceste legume. Dar ele pot fi, de asemenea, trist și limp, sau cel mai rău dintre toate, susceptibile la listeria și alte boli. Și cel puțin pentru a patra oară în acest an, salatele cu pungi Fresh Express se rechemează – de data aceasta pentru alergii nedeclarate.

Siguranța alimentară Știri raportează că marca Chiquita International a rechemat 480 de cazuri de salată americană din șase state, deoarece pachetele de coacere de salată de la Caesar – care conțin ouă, lapte, grâu și hamsie – au fost adăugate în mod eronat la pungi.

imagine

Fresh Express a distribuit salatele recuperate către comercianții cu amănuntul din Alabama, Florida, Georgia, Carolina de Nord, Carolina de Sud și Tennessee. Salatele au o dată de utilizare pe 5 octombrie, astfel încât oficialii în domeniul siguranței alimentare cer clienților să-și verifice frigiderele cât mai curând posibil. Până în prezent, nu au fost raportate boli și nu au fost afectate alte produse Fresh Express.

imagine

Urmați Delish pe Instagram.