Restaurantul lui BJ dă o joacă de 30.000 de pizza gratuit

Pentru a sărbători ziua National Deep Dish Pizza Day (da, este un lucru), restaurantele BJ’s colaborează cu DoorDash pentru a distribui 30.000 de piureuri de mini-brânză și de pepperoni de adâncime joi, 5 aprilie.

Pentru a obține unul pentru tine, tot ce trebuie să faci este să descarci aplicația de livrare DoorDash și să introduci codul promoțional DEEPDISH la checkout pentru o pizza gratuită de brânză mini sau pepperoni adânc pentru a fi livrată în casa ta între orele 9:00 și 9:00. ora locală pe 5 aprilie.

“Suntem atat de incantati sa colaboram cu DoorDash pentru a sarbatori Ziua nationala de pizza”, a declarat Greg Trojan, Chief Executive Officer al BJ’s Restaurant & Brewhouse, intr-o declaratie. “Aceasta ne oferă ocazia să tratăm fanii noștri loiali și noi oaspeți la unul dintre cele mai populare elemente de meniu”.

Dacă pierdeți din acordul din 5 aprilie, DoorDash oferă, de asemenea, o săptămână gratuită de livrare pentru toate comenzile care sunt de cel puțin 10 USD de la restaurantul BJ din 6 aprilie până în 12 aprilie. Nu este necesar un cod de promovare pentru a obține această afacere.

Pentru a vedea dacă se află un restaurant BJ lângă dvs., vizitați DoorDash.com sau descărcați aplicația.

Urmăriți Delish pe Instagram.

Добавить комментарий

*

− 1 = 3