“Real Housewives of New Jersey” Star Teresa Giudice tocmai a făcut debutul în Culturism

Real Housewives din New Jersey starul Teresa Giudice a fost întotdeauna într-o formă bună, dar când a apărut la Campionatul de NPC South Jersey din acest weekend, ea a fost practic nerecunoscută. Autorul cărții de bucate și steaua de realitate au fost îmbrăcați într-un bikini purpuriu, spray-ul tăiat ying-yang-ul și BEYOND se potrivesc, așa cum se întâmplă atunci când concurează în prima lor competiție de culturism.

imagine

Getty Images

Giudice se antrenează de luni de zile, informează PEOPLE și, în timp ce nu a vorbit public în cadrul concursului, dacă revii în feed-ul Insta, poți să-i vezi pregătirea în acțiune. Giudice, care spune că yoga a ajutat-o ​​să treacă prin închisoare de 11 luni, a petrecut timp în sala de gimnastică ridicând greutăți și muncind pe ghemuiturile ei. Tot ceea ce a mers greu în mod clar – Giudice a plasat al treilea în categoria ei, Bikini 40+.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Jumătate de jumătate făcută ca superset cu presa de picioare. @ the1tlz ���� #getfit #legday #fitness

Un articol postat de Teresa Giudice ® ​​(@teresagiudice)

Vezi acest mesaj pe Instagram

Strângere strânsă în jos #back # workingout #summeriscoming �� @ the1tlz ����

Un articol postat de Teresa Giudice ® ​​(@teresagiudice)

CUMPARĂ ACUM Starea puternică de Teresa Giudice, $ 16, amazon.com

Antrenorul lui Giudice a postat o imagine a celor două concursuri post-concurs, felicitându-i pe toată munca ei grea. Fratele lui Giudice, Joe Gorga, care a fost prezentat la spectacol, a postat, de asemenea, o imagine a celor doi care lăudau munca și dedicarea surorii sale.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Arată ora sâmbătă! Atât de mândră de @teresagiudice pentru că a urcat astăzi pe scena pentru prima dată în divizia de bikini! Se pare că va lua acasă o poziție de top 3! # # # # # # # # # # # # rezultate #girlswholift #rhonj

Un post trimis de Tara Zito (@ the1tlz) pe

Vezi acest mesaj pe Instagram

Mândru de sora mea pentru munca ei și dedicarea! #gorgablood Fotografie de @dkotinsky

Un post partajat de Joe Gorga (@joeygorga)

Real Housewives-expertul și gazda TV Andy Cohen a confirmat recent că spectacolul în prezent filmează al nouălea sezon, așa că, sperăm, camerele s-au desfășurat în timpul antrenamentelor și a zilei concursului. În ceea ce privește regimul de antrenament, în conformitate cu hrana lui Giudice, fructele de mare reprezintă o parte importantă din dieta ei, făcând apariții frecvente la masa de prânz, cu somon, cod și bacal. Între toate antrenamentele intense, ea gătește și legume și pui cu bruschetta.

imagine

Getty Images

Urmați Delish pe Instagram.