Puteți schi-până la fereastra de comandă de la acest vârf McDonald’s

Actualizare: 27 martie 2018, ora 1:24 Est

În cazul în care sunteți curios, McSki din Suedia – un McDonald’s cu o fereastră de comandă pe care o puteți schia până la – este încă înfloritoare. S-ar putea să fiți tentați să credeți că este o farsă; doar o parte dintr-un anunț brand-ul visat în 2014, dar YouTuber Johns Garage poate atesta că este real. Verifică:

Căutările pentru McSki au urcat pe Google, în creștere cu 3,950%, potrivit motorului de căutare. Este neclar de ce – cele mai recente rezultate ale căutării pot scoate posturi din 2017 – dar este sigur să spunem că probabil că va atrage atenția asupra factorului său de șoc și de groază (la fel ca McBarge plutitor abandonat). Și de la cineva care se ocupă de acest sezon de noroc și de ani de zile – și este în căutarea disperată o modalitate de a obține lor Mickey D’s în ciuda tuturor. Acea. Zăpadă.

Mesaj original: 19 octombrie 2015 la 5:28 p.m. Est

McDonald’s este plin de surprize. Indiferent dacă dezvăluie secretul din spatele acelor linguri în formă de paie McFlurry sau clipește clienții cu burgeri de argint, lanțul păstrează un voal ușor de mister asupra noastră, astfel încât nu suntem niciodată siguri de ce detaliu să ne așteptăm. Dar poate cel mai nebun secret al vechii maneci McDonald’s este diferitele locații secrete pe care le-a ascuns în întreaga lume. Adu-ți aminte de cel de pe barja abandonată? Ei bine, se pare că există o altă locație și mai nebună unde puteți să faceți schiuri până la comandă.

Aflat sub numele de McSki, acest loc este localizat la stațiunea de schi suedeză Lindvallen, la aproximativ 200 de mile nord de Stockholm. Și este cel mai drăguț lucru vreodată. La sfârșitul unei zile lungi pe pante, puteți să vă plimbați până la intrarea prin schi și să comandați orice doriți, deoarece este disponibil un întreg meniu standard. Totul, fără să vă deconectați nici o unealtă sau să urmăriți zăpada în restaurant. Luați-vă burgerul și cartofii prăjiți și faceți-vă o altă fugă.

Dacă lunile viitoare de tratamente sezoniere nu au fost suficiente pentru a vă face dorința ca iarna să fie aici, ar trebui să faceți acest lucru. La naiba, se pare că e ceva direct din reclamele Coca-Cola de Crăciun – minus urșii polari expresivi. Chiar dacă acest lucru este punct de vedere tehnic al McDonald’s numai prin schi-thru, ca Mpora subliniază, ar putea exista întotdeauna o altă ascundere în Polul Nord.

Urmăriți Delish pe Instagram.

Добавить комментарий

*

56 + = 57