Puteți recrea meniurile de masă Magnolia de la Joanna Gaines pentru 10 USD

Exista o multime de incantati cand vine vorba de noul restaurant Chip si Joanna Gaines, Magnolia Table. O vizită la restaurantul mult așteptat înseamnă o vizionare potențială a lui Chip și Jo și un meniu plin de biscuiți delicios, burgeri aprobați de Gaines, plus tone de alte preferințe sudice. Într-o excursie recentă la Waco, Texas pentru a vizita mamă în sine, editorii Delish au observat că meniurile sunt la fel de reci ca și cele imprimate pe ele.

Vezi acest mesaj pe Instagram

“În cazul în care toată lumea are un loc la masă” ��

Un articol postat de Angie DiNicola (@ adinicola21)

Uită-te atent și vei vedea că – în stilul tipic Gaines – meniurile fermecătoare, în jos-acasă sunt un proiect total DIY. În loc de plastic laminat sau card de stoc, acestea sunt făcute folosind folderele de fișiere, cum ar fi tipul pe care l-ar găsi într-un birou. Meniurile de hârtie sunt atașate folderelor utilizând ceea ce arată ca un dispozitiv de fixare a hârtiei.

CUMPARĂ ACUM Suporturi de hârtie, 3,50 RON, officedepot.com

Vezi acest mesaj pe Instagram

Am avut o masă de 81 de așteptare în fața noastră … dar a fost atât de în valoare de așteptați! #magnoliatable #breakfast #breakfastatmagnolia

O postare trimisă de �������������� ������������ (@kaitlin_lipari)

Puteți recrea cu ușurință aspectul pentru orice eveniment care necesită un meniu: bebeluși și dușuri de mireasă, dineuri sau zile de naștere. Doar prindeți dosare de fișiere și elemente de fixare din hârtie dintr-un magazin de birouri sau din Amazon.

CUMPARĂ ACUM Foldere de fișiere, $ 7, amazon.com

Și dacă aveți nevoie de inspirație pentru a vă recurge la meniul însuși, este suficient să luați o notă de la Chip și Joanna. Noul lor restaurant servește totul de la sandwich-ul Ham Chip (servit cu tots tater, pe care îl apreciem) la toastul francez și Sandwich-urile de brânză Pimento. Este de la sine înțeles, dar nu îndrăzniți să uitați biscuiții.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Voi toți. Mâncarea a fost superbă și serviciul a fost excelent. Nu pot să aștept să încerc să fac acasă biscuiții de unt ai lui Jo. �� #magnoliatable

Un post partajat de Ashley Morales (@ashleeyniiicole)

Urmați Delish pe Instagram.

Добавить комментарий

*

+ 88 = 93