Puteți face vin spumant cu SodaStream acum

imagine

Acid de suc

Când ați cumpărat SodaStream anul trecut, probabil că ați făcut parte din rezoluția de Anul Nou de a bea mai multă apă. Dar acum că este sărbătorile, este timpul să folosim o mașină de spălat cu apă strălucitoare și să facem vinuri spumante.

Chiar in timp de Craciun, SodaStream introduce “Sparkling Gold”, un concentrat aromat de Riesling, care produce o bautura alcoolica de 10% atunci cand amesteci o parte Sparkling Gold cu cinci parti de apa spumante.

În timp ce ați putea dori totuși să salvați lucrurile bune pentru ocazii speciale, această invenție fumătoare este un fel de geniu ori de câte ori doriți un pahar cu bule de sine, dar nu doriți să deschideți o sticlă întreagă.

Dar are un gust bun?

Potrivit unui studiu independent de cercetare SodaStream efectuat în Germania în octombrie, 76% dintre cei chestionați au beneficiat de gustul aurului spumante al lui SodaStream “la fel de mult sau mai mult decât mărcile franțuzești de șampanie Moet & Chandon și Veuve Clicquot”.

Dar nu te grăbi să mergi la magazin să cumperi asta încă. În prezent, este vândut doar pe site-ul german al SodaStream, unde pentru cinci euro poți cumpăra o sticlă de 200 ml de spumant de aur care produce 12 pahare de vin gata de băut.

În timp ce SodaStream nu a răspuns imediat dacă Sparkling Gold va fi vândut în Statele Unite, ne străbatem degetele că va trece peste Atlantic mai devreme decât mai târziu.

Urmăriți Delish pe Instagram.

Descărcați aplicația Delish.