Purtătorul de cuvânt al ex-metru, Jared Fogle, câștigă din greutate în timp ce se afla în închisoare

În noiembrie, Jared Fogle, a cărui poveste de pierdere în greutate de 200 de kilograme a devenit una dintre campaniile publicitare de la Subway pentru mai mult de un deceniu, a fost condamnată la 15 ani și opt luni de închisoare pentru posesia de pornografie infantilă și sex cu un minor. Acum, după doar trei luni de la pronunțarea sentinței sale, fostul purtător de cuvânt a câștigat înapoi o parte din aceste lire sterline.

Potrivit unui raport publicat și a unui insider la închisoare, Fogle a fost mâncat de stres și a presupus că a împachetat 30 de kilograme de la mâncarea tortului în cantină de două ori pe săptămână, Honey Buns de la cutie (cumpărat de la comisar) și de zahăr Frosted Fulgi în fiecare dimineață pentru micul dejun.

A spus o sursă la Instituția Federală de Corecție din Colorado InTouch că acest lucru se datorează faptului că Fogle este “torturat regulat” de ceilalți deținuți. Revista a detaliat povestea insiderului nedumit, care a susținut:

“Un deținut l-a lovit de-a lungul obrajilor de mai multe ori și și-a făcut fața roșie. Jared a stat acolo uluit, apoi a fugit din sala de gimnastică”, în timp ce deținuții l-au înfruntat și l-au sunat la porecla închisorii – “Chomo” molester – precum și un alt termen de derogare pentru un laș. “Totuși, nu ia dat niciodată pe deținuții care au făcut-o, pentru că a fost amenințat că, dacă ar face-o, l-ar lua!”

Nu ne îndoim că mediul trebuie să fie foarte stresant, deci este logic ca aceste conturi de hrănire să fie foarte bune. Dar este greu de spus că ne pare rău pentru el.

Urmați Delish pe Instagram.

Добавить комментарий

*

− 2 = 1