Proprietarii Olive Garden achiziționează Cheddar populare din lanțul sudic

Compania mamă a Companiei Olive Garden planifică deja următorul OG, doar că acest lanț probabil nu va conține o trecere de paste fără sfârșit și este mult mai probabil să ofere croissante cu unt de miere liber decât coșul după coșul de breadsticks. Chiar înainte de apelul trimestrial al marți, restaurantele Darden au anunțat planurile de a cumpăra Cheddar’s Scratch Kitchen pentru un sumbru de 780 milioane de dolari, ceea ce a făcut ca știrile să ajungă la vârful Google Trends luni.

Dacă nu sunteți un investitor, această știre probabil nu înseamnă prea mult, dacă nu vă gândiți la ce ar putea însemna această cumpărare pentru lanțul texan – și pentru Darden din Orlando. Compania de restaurante vede un potențial uriaș în extinderea numărului de locații ale Cheddar la nivel național, ceea ce înseamnă că într-o zi aceasta ar putea deveni la fel de mare ca și unele dintre celelalte mărci ale sale, precum Longhorn Steakhouse sau Olive Garden. Ei bine, poate nu OG-mare (deși cine știe, de când Cheddar a câștigat deja 4,4 milioane de dolari pe restaurant – nu cu mult în spatele gărzii de 4,5 milioane dolari mediu).

cașcaval's Scratch Kitchen ribs

Bucătăria Scratch Cheddar

“Credem că termenul lung al lui Cheddar poate fi brandul nr. 3 – și poate cel de-al doilea brand – în portofoliu”, a declarat directorul executiv Darden Gene Lee în timpul apelului.

Cheddar’s este cunoscut pentru porțiunile sale mari și gustări de tip homestyle, cu feluri de mâncare precum coaste, turnuri de inele de ceapă și Spasagna, o cărămidă de spaghete asemănătoare lasagnei. Este o frunte puțin mai înaltă decât Cracker Barrel, cu mai puțină fler decât să spună, o chili sau Applebee, dar fiecare la fel de casual.

Ceapă Rings

Facebook / Bucătăria Scratch Cheddar

Având în vedere că Darden a sugerat deja planuri de extindere a serviciilor de deplasare a mărcii, deoarece Cheddar tinde să aibă o factură medie inferioară (aproximativ 13,50 dolari, comparativ cu 17 dolari Olive Garden), dar face acest lucru cu numărul mare de oameni care zboară și din magazine. Aproximativ 6.300 de persoane merg acolo o săptămână Orlando Sentinel raportat.

cașcaval's Scratch Kitchen

Bucătăria Scratch Cheddar

Darden a menționat, de asemenea, că ar putea reduce costurile Cheddar din spatele scenei, deși ce, exact, acest lucru înseamnă că nu este clar în acest moment. Compania nu comentează achiziția, deoarece nu a finalizat încă.

Urmați Delish pe Instagram.