Pringles “Super Bowl Comercial dovedește că am fost mâncat Chips greșit tot acest timp

Pauzele comerciale Super Bowl sunt de obicei blocate cu anunțuri pentru chips-uri, bere, sifon și orice altă alimente nedorită cunoscută de om. De aceea este o surpriza ca Pringles nu a participat niciodata – adica pana in acest an.

Factură Hader in Pringles Super Bowl ad

Pringles

În luna februarie, Pringles debutează primul său anunț Super Bowl. Comerțul va cuprinde fostul SNL star Bill Hader, și se va concentra pe conceptul de “stivuire a aromelor”, sau ideea că puteți aranja arome diferite pe partea de sus a celeilalte pentru o experiență cu totul diferită atunci când o mușcați în ea.


Reclamantele de la agenția de publicitate Gray au venit cu conceptul de “stivuire a aromelor”, în timp ce ședea în jurul biroului, mâncând Pringles, și au decis să facă o campanie publicitară mare. Compania promovează arome cum ar fi Bacon Wrapped Jalapeño, care combină un cip de bacon, un cartof încărcat cu cartofi copți și un cip de jalapeño, Pico de Gallo, cu o jumătate de fierbinte, un jalapeño și o chili de var, , cu un grătar, o fermă de bivoli și o fermă.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Alăturați-vă la dezbaterea mare de burger: cheeseburger sau burgercheese? Arătați-ne dvs. #PringlesStack �� # CheeseOnTop #CheeseOnBottom

Un post partajat de Pringles (@pringlesus)

Anunțul va intra online începând cu data de 25 ianuarie și va fi difuzat în timpul celui de-al doilea trimestru al Super Bowl. Există, de asemenea, două clipuri scurte care să însoțească anunțul mare.

Добавить комментарий

*

38 + = 39