Povestea lui Ellen Degeneres despre prima dată pe scenă este cel mai amuzant lucru vreodată

Este greu să-ți imaginezi un moment în care Ellen Degeneres nu era un nume de uz casnic, dar cu mult înainte de show-ul ei cu titlul de autodidact, de carte hilară și de slujbă pentru Oscar, ea era doar un copil obsedat de alți comici. “N-am crezut niciodată că voi fi un comic”, a spus Ellen Jerry Seinfeld despre episodul ei Comediții în mașini Obținerea de cafea. Într-o întoarcere aleatoare a evenimentelor, toate acestea s-au schimbat cu ajutorul unei pungi Regele burgerilor.

La un eveniment caritabil, când unul dintre prietenii lui Ellen ia cerut să “meargă pe scenă și să fie amuzant”. Ellen nu mai scrisese nici un material, dar a făcut-o cu un Whopper, cartofi prăjiți și un milkshake. Știi, cele mai bune instrumente de comedie. În pic, Ellen a spus publicului: “Îmi pare atât de rău, este prima dată când am fost vreodată pe scenă și sunt atât de nervos încât nu m-am înțeles toată ziua și mi-am dat seama că pe drum, așa că m-am oprit la Sper că nu te superi.

Apoi a petrecut întreaga setare a început aceeași frază din nou, oprindu-se pentru mușcături între ele și ținând degetul “un minut”. “Știi cum fac oamenii asta”, a glumit ea lui Jerry. “De ce începeți o propoziție și apoi [un minut de gestură]?”

De-a lungul setului, ea a terminat burgerul și cartofii prajiti, ca un campion, și înfășurat cu: “Îmi pare atât de rău, este timpul meu”. În mod clar a râs, de vreme ce atunci își dădu seama că poate fi de fapt un comic, așa cum i-a spus lui Jerry.

Programe către Burger King pentru cea mai bună contribuție a acestora la lume, după cartofii de pui și propunerea lui Wendy. Acum că această poveste este în univers, poate că în timpul următorului ei concert Oscar, Ellen va ordona Whoppers pentru public? Este potrivit doar.

imagine
Con Poulos

COMANDĂ ÎN AVANS ACUM Carte de bucate Delish, $ 30, amazon.ca

Добавить комментарий

*

74 − 69 =