Poți să plătești să mănânci Pizza Hut, așa că înscrie-mă

Puteți să vă plătiți la babysit, să așteptați mese sau să călătoriți câini. De asemenea, acum puteți să fiți plătit să mâncați pizza. O alegere dificilă, nu? Conform Foodbeast, un site web numit MyOffers caută oameni să mănânce și să raporteze cu privire la meniul Pizza Hut, datorită programului Testers Keepers. Cei din secrete vor primi 125 de lire sterline (165 de dolari) pentru a cheltui pe pizza. Captura este că numai doi oameni vor fi aleși, iar în Marea Britanie … nu este corect!

Pe site, MyOffers spune: “Luați-vă prietenii gustați și răsfățați-vă ca un seif de seară”. Deci, cum puteți obține un astfel de concert, puteți întreba. Aplicați aici și completați un mini sondaj. După 31 august, cei doi testeri vor fi contactați prin e-mail sau telefon. Apoi, este timpul pizzzzzzzza.

Comentatorii secrete vor trimite comentariile lor, care vor fi publicate pe MyOffers. Deci, în principiu, veți obține bani pentru a cumpăra pizza, pentru a crea câteva poze și apoi pentru a vă scrie gândurile. Pare a fi plan!

MyOffers spune că “The Big Sharer”, care costă 27,95 de lire sterline, este o alegere extraordinară din actualul meniu Pizza Hut. Acesta include o pizza partajată, două părți, două salate și un desert. Opțiunile dulci de tratat sunt aluatul de ciocolată cu ciocolată, fabrica de înghețată pentru două, două felii de brânză de ciocolată sau două băuturi calde. Cu alte cuvinte, oaspeții secrete puteau să-i permită pe The Big Shareer de patru ori. PAR-TAY!

imagine

Pizza Hut Restaurante din Marea Britanie

Mi-a plăcut cu adevărat întreaga idee plătită pentru a mânca. Dacă o ofertă similară vine în S.U.A., contează-mă.

imagine
Con Poulos

COMANDĂ ÎN AVANS ACUM Delish Cookbook, amazon.ca