Pizza Hut sălbatic trolls Kanye West și-i oferă un loc de muncă

În cazul în care ați pierdut-o, rapperul și auto-proclamatul “geniu creativ”, Kanye West a mers pe un altul dintre frământările lui nebunești de la începutul acestei săptămâni. Așa că, deși am ajuns să ne așteptăm ca nebunul să vină prin tweeturile sale tipărite în grabă, ceea ce este remarcabil în legătură cu această alergare este faptul că a provocat tulburarea. Aveți îndrăzneala să vă plângeți de datoriile sale. Și nu sa întâmplat bine cu mulți oameni.

imagine
Twitter / @kanyewest

Fara a fi surprinzator, acest lucru la suparat pe unii fani (mai ales cu ocazia lansarii celui mai recent album), a alimentat incendiatorii lui si ia oferit Pizza Hut U.K. o oportunitate unica de a dezlantui o atitudine in stare de saracie:

Ca și cum Kanye, cu o ofertă de muncă, nu a fost de ajuns, lanțul a mers atât de departe încât să creeze un CV fals, care să bată joc de albumul “The Life of Pablo”, marcând West cu experiență în “fashien designn” și ” fiind cel mai mare “.

Și asaltul nu se oprește acolo. Când a fost întrebat de unde a venit CV-ul, Pizza Hut a răspuns cu o copie #collaboration:

Scuzați-ne în timp ce găsim niște apă cu gheață care să se răcească după tot acest incendiu.

Urmați Delish pe Instagram.

Добавить комментарий

*

52 − 46 =