Pizza Hut este noul pudel de usturoi de nucă de aur ca ridicol în timp ce noi credem că este?

Dacă există un singur cuvânt pentru a descrie Super Bowl în acest an, este de aur. Este Aniversarea de Aur și are loc în Statul de Aur, așa că Pizza Hut a decis să meargă din greu pe toată tema aurului, făcând o pizza de aur. Da, ați citit absolut acest drept.

Dacă credeți că nodul de usturoi și pizzile de crustă tatălui au fost de 50 de nuanțe de pizzerie, atunci doar așteptați până când auziți despre cea mai nouă creație a acestora. Lăsați-l pe Pizza Hut să ia totul la nivelul următor. Pizza de nucă de țuică de șarpe scoate la iveală săptămâna Super Bowl, lansată luni, 1 februarie, și este, în principiu, extravagantă, așa cum s-ar aștepta la o pizza aurită.

imagine

Din amabilitatea YouTube

Pizza aurie este garnisită cu aur de 24 de karate (pentru că sunt așa de fantezii), cu o valoare mai mare de 100 de dolari, iar dacă vă plasați comanda pentru pizza obișnuită de nucă de usturoi umplute în Duminica Super Bowl, veți avea șansa de a câștiga una dintre cele 50 de pizze de aur ediție limitată. Care ar putea fi chiar mai bună decât echipa dvs. câștigând Super Bowl.

Добавить комментарий

*

3 + 3 =