Pentru Real, puteți obține o înghețată și cartofi prăjiți de la Wendy chiar acum

Vineri, ești, și, din fericire, este, de asemenea, literalmente, fri-zi! Asta pentru că Postmates ne-a oferit darul de cartofi prăjiți și un Frosty de la Wendy.

Da! Per Thrillist, aceasta este o afacere limitată de timp, dar este destul de mare. Pentru ca acest lucru să se întâmple, tot ce trebuie să faceți este să vă conectați la Postmates, să găsiți cel mai apropiat Wendy față de dvs. și să alegeți ce aromă de Frosty doriți să faceți dip.

Deși combo-ul va apărea ca $ 0, Thrillist notează că Postmates nu se ocupă de taxele de livrare, precum și o adăugare de 1,99 $ pentru comenzile care vin sub 10 $. Deci, bine, cartofii prăjiți și Frosty nu sunt tehnic liber. Dacă, desigur, nu comanzi 10 sau mai multe lucruri delicioase ale lui Wendy, caz în care acei băieți răi nu vor costa nimic. Și nu este un preț mic care să plătească pentru fericirea care vine cu o mulțime de cartofi de cartofi Wendy și cartofi prăjiți?

(Răspunsul corect este “nu”.) Din nou, nu este clar cât timp conduce Postmates această afacere, așa că ai a ta (plus, știi, restul mâncării care te va duce la acea valoare de 10 dolari) acum.


imagine
Con Poulos

COMANDĂ ÎN AVANS ACUM Cartea de bucate Delish, booksamillion.com

Добавить комментарий

*

87 + = 90