Partea a patra a lunii iulie trebuie să aibă nevoie de această cupă pentru bile de foc

Nimic nu zgomotează vara, cum ar fi împușcarea sticlelor cu lichior în buzunare pe drum spre un grătar. În acest an, Fireball elaborează procesul cu o Bucket de partid plin de minișuri, pe care îl poți duce la petrecere, ca adultul complet crescut.

Piesele de foc de la Fireball vin cu 20 de sticle de 50 ml de whisky de scorțișoară, astfel încât toată lumea de la petrecere poate să aibă propriile băuturi. Ei vin într-o găleată albă și neagră, care are un ușor înfricoșător de foc-respirație-om-dragon în față, la fel ca cel de pe sticla de dimensiuni complete.

CUMPARĂ ACUM 29 de dolari, thinkliquor.com

Vezi acest mesaj pe Instagram

Bucurați-vă de weekend-ul dvs. cu un cuptor @fireballwhisky de 20 pachete de împușcături! #shooters #shootyourshot #fireball #fireballshooters #fireballshots #fireballshot #shots #shotsonshots #shotsonme #fireballbucket #whiskey #fireballwhiskey #alcool #enjoytheweekend

Un post împărțit de Spirits Unlimited Beachwood NJ (@spiritsunlimitedbeachwoodnj)

Bucket-o-nips pot fi găsite la magazinele locale de băuturi locale, precum și online la Think Liquor și Spirited Gifts. Unele magazine de bacanie o poartă și ei – anumite Wegmans și Shop-Rites l-au purtat în trecut, ca și Vinul Total. Plătiți un pic de primă pentru decorare (puteți bloca o sticlă de dimensiuni normale pentru aproximativ 15 dolari), dar dacă aveți un grup de prieteni iubitori de Fireball, aceasta ar face pentru un cadou distractiv parte.

imagine
Con Poulos

COMANDĂ ÎN AVANS ACUM Delish Cookbook, 30 de dolari, indigo.ca

Добавить комментарий

*

74 − = 68