Panda Express a inventat un pui de portocale Burrito

De la introducerea chorkului la finalul introducerii Puiului General Tso pe meniul lor, Panda Express a suferit în ultima vreme câteva schimbări delicioase. Acum, restaurantul american-chinez a anunțat adăugarea unui Orange Chicken Burrito la meniul său. La naiba, da.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Alimente porno la cele mai bune! Acest burrito de pui de porumb este drept �� etichetați un prieten care are nevoie de unul chiar acum! ——– Fii nemilos. www.ruthlessvapor.com ——–

Un post distribuit de Ruthless EJuice (@ruthlessejuice)

După cum raportează Shanghaiist, noua farfurie combină puiul de portocale delicios pe care îl iubim cu ușurință cu ușurința și portabilitatea unui burrito. Dar, în loc de o tortilla, primești o clătite subțire de scallion. Umpleți clădirea cu o bază (aveți posibilitatea de a alege taitei mein chow, orez prăjit, orez alb, sau orez brun), sosuri, și legume. Dacă nu doriți pui de portocale, puteți schimba-l pentru creveți de nucă de miere, pui kung pao sau carne de vită Beijing.

Din păcate, Orange Chicken Burrito este disponibil numai în locații selectate din zona Los Angeles, CA. Antena a fost introdusă pentru prima oară anul trecut la Innovation Kitchen din Pasadena. Cred că asta înseamnă că vom lua un zbor în California.

Urmăriți Delish pe Instagram.