O postare pe Facebook despre laptele matern în Brownies are Internet indignat

Atunci când există o vânzare de coacere la școală și nu este timp să se pregătească, mamele pot merge până la o lungime destul de mare pentru a face lucrurile. De obicei, tocmai acest lucru este doar deghizarea cookie-uri cumpărat de magazin ca de casă, totuși. Dar, potrivit unui post social-media, care are o reacție majoră online, o mamă a luat-o prea departe – adăugând lapte matern la rețetă.

Pagina parentală Facebook Facebook Sanctimommy a postat un screenshot de la ceea ce pare a fi pagina de Facebook a unei mame, dar informațiile ei de identificare au fost blocate. Postul o discută despre includerea laptelui matern în rețeta ei brownie pentru că nu avea timp să obțină lapte de vacă real. “Nu am avut timp să alerg la magazin și nu cred că a fost o afacere mare”, a scris ea. “Unii dintre acești copii ar putea folosi hrana, să fim cinstiți, și nici măcar nu era așa.”

Apoi, mama a scris că “una dintre celelalte mame a aflat și a suflat cu desăvârșire.” Postul cere apoi sfaturi pentru ce să facă în continuare.

Administratorul paginii Sanctimommy a spus că a postat imaginea din cauza modului în care s-a păstrat aspectul “nutriției” al postului. “Îmi amintesc pentru totdeauna astăzi ca ziua în care am încetat să susțin vânzările de coacere”, a scris administratorul.

Rețineți că, din moment ce acest lucru a fost înnegrit, nu există nicio modalitate de a se conecta cu mama în cauză pentru a vedea ce crede ea – sau pentru a verifica dacă este chiar adevărat. (La urma urmei, o mulțime de rețete de brânză nu necesită nici măcar lapte.) Dar oamenii au fugit cu ea și mai mult de 1.000 de oameni au comentat cu exact ceea ce cred. Rezultatele au fost extrem de hilar.

Dar, cu toată seriozitatea, evident nu este bine să furi laptele matern, care este, în definitiv, un lichid corporal, în mâncare, fără a spune oamenilor mai întâi. Laptele matern poate purta boli infecțioase cum ar fi HIV, să nu mai vorbim de medicamente ilegale sau pe bază de rețetă, conform FDA. Deci, chiar dacă există cărți de bucate și companii care se specializează în alimentația pentru laptele matern, asta nu înseamnă că puteți adăuga unele la un coș de vânzare de cofetărie, fără a da fiecăruia un heads-up despre risc. Asta e groaznic – și ar putea fi chiar periculos.

Urmăriți Delish pe Instagram.