O franciză Burger King servește mic dejun toată ziua

După ce McDonald’s a fost criticat de lanțul micului dejun ca Denny’s pentru că sa alăturat jocului de mic dejun de-a lungul zilei atât de târziu, se pare că Burger King este chiar mai lent pentru a ajunge la bandwagon. Potrivit Consumerist, un cititor a reperat o marquee la o locație BK din New Jersey, care se lăuda “servind acum micul dejun toată ziua”.

Este o lovitură la Arcul de Aur? Răzbunare pentru că nu a acceptat oferta sa de a crea McWhopper? Sau este Burger King copiind cu adevărat McDonald’s – și restul clanului de mic dejun pe tot parcursul zilei?

În Garwood, NJ, situat chiar vizavi de o locație a lui McDonald’s, acest avanpost servește, de fapt, meniul micului dejun la toate orele. Dar, după ce a ajuns la compania de burger-flipping, consumatorul confirmă că, din păcate, aceasta nu este o inițiativă la nivel național. În schimb, este o decizie locală a francizatului de a se duce cu concurentul de peste drum. Deci, în timp ce nu vă puteți aștepta să găsiți maronii hash 24/7 la fiecare locație Burger King, este posibil ca cei poziționați în apropiere de inamicul lor arc să fie la bord.

imagine

Consumerist / Matt

Urmați Delish pe Instagram.