Nu este un burghiu: unt de arahide și pietricele de cacao acum există

Te-ai trezit obosit de Golden Oreo O’s? Se simte saptamana trecuta Nilla Wafer Banana Pudding Cereal? Este soiul nou-născut în arome de fructe Loop doar nu o faci pentru tine? Vești bune! Postați pur și simplu un unt de arahide și pietricele de cacao, și poate foarte bine vă schimbați viața.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Yabba dabba dammmn, fiule! Postul îl ucide în ultima vreme sau ce? Alăturarea cerealelor Golden Oreo O și Nilla Wafer cu cereale de banane pe rafturi este acum nouă arahide de arahide și pietricele de cacao. Mă îndoiesc că orice cereale de Chob PB va detrona Puful lui Reese în mintea populației generale, dar voi fi mereu în jos pentru a le permite să continue să încerce. Walmart.

O postare partajată de JunkBanter.com �������� (@junkbanter)

Nu prea știți despre cereale, dar în afară de faptul că, probabil, aveți un gust ca dacă ați combinat untul de arahide și ciocolata super-dulce cu o crimă de fructe cu pietricele Fruity și le-ați umplut împreună într-un castron de unt de arahide, ciocolată – bunătatea, crocanta și micul dejun.

CUMPARĂ ACUM Unt de unt de arahide și cacao cu pietre de cereale, 12 conte, 45 dolari; amazon.com

După cum notează utilizatorul de la Instagram @ @ JunkBanter, va fi foarte greu pentru orice “cereale PB” să detoneze Puful lui Reese în mintea populației generale “și, Da, asta e ceea ce probabil are gustul lui – Puffs lui Reese! Acestea fiind spuse, comentariile de mai sus ale Insta sunt, în general, toate în domeniul “cum nu au existat încă” și “NEEEEEEED”.

Oricum, noul gust a fost văzut până acum la Walmart, dar poate fi de asemenea cumpărat pe Amazon într-un pachet mega-12, care este bine și bun până când veți fi doi cutii adânc și veți privi încă 10 cutii de desert – în față.

Dar știi ce spun ei: YOBCIBQOAO (… cumpărați numai cereale în cantități în vrac pe Amazon odată).

Urmăriți Delish pe Instagram.