Nestlé deschide o fabrică dedicată creării unui kit de aromă nebun Kats

Se pare ca Japonia este intotdeauna inaintea curbei cand vine vorba de arome pe care trebuie sa le incercam. Ei au Frappe cheie de vară, floare de cireș de la McDonald’s și Oreos de ceai verde. Dar desertul pe care suntem cel mai invidios trebuie să fie Kit Kats.

Probabil ați văzut (sau chiar ați gustat) ceaiul verde Kit Kats, foarte popular în Japonia, lansat în anul 2004. Aromele merg departe de asta, deși – Nestlé a venit cu peste 300 de arome în Japonia, rapoartele Fortune , inclusiv cheesecake de afine, cartofi la grătar, mustabis wasabi și floare de cireșe. Aceștia chiar au Kit Kit sushi, pentru binele lui.

Acum, Nestlé valorifică hype-ul și creează o nouă fabrica – prima care a fost deschisă în Japonia în 26 de ani – pentru a ține pasul cu cererea și a continua să creeze noi arome. Un purtător de cuvânt a declarat pentru CNNMoney că fabrica este menită să satisfacă “cererea tot mai mare pe piața internă și internațională”, așa că sperăm să obținem noi arome.

Kitul Kats este cel mai vândut produs de ciocolată Nestlé din Japonia, raportează CNN, cu o creștere a vânzărilor de 50% din 2010. Nu este o surpriză faptul că compania de bomboane ar dori să mențină impulsul. Fabrica urmează să fie deschisă în luna august în Himeji, Japonia.

Interesant, o parte din motivul Kit Kats sunt considerate a fi un astfel de succes în Japonia este numele lor; Kit Kat sună similar cu “kito kato”, o expresie japoneză care se traduce “pentru a câștiga cu siguranță”. Ca atare, bomboanele sunt adesea date copiilor în zilele de testare sau ocazii speciale.

Cu literalmente sute de arome de a alege, nu într-adevăr au nevoie de o mare ocazie pentru a încerca una nouă.

Între timp, dacă nu sunteți în Japonia și aveți nevoie de o nouă modalitate de a mânca un Kit Kat, acest tort înșelat nu va dezamăgi.

Urmați Delish pe Instagram.

Descărcați programul Delish aplicaţia.