Metroul de $ 5 Footlong Deal nu mai este

Odihniți-vă în pace, 5 dolari sub picioare. Metroul a oferit afacerea de aproape un deceniu, complet cu urechea de ureche, dar compania a anunțat săptămâna aceasta că încheie promovarea din cauza costurilor mai mari ale ingredientelor. Compania tweeted marți că “toate pedalele tale clasice preferate sunt $ 6. Subway elaborat pe Twitter că” clasic “se referă la toate subscorele regulate la prețuri fără upgrade-uri.

Dar clienții nu au fost prea încântați de promoția nou-nouț, întrebându-se unde au mers toate piciorusele de 5 $. “Am lansat $ 5 footlong în 2007”, a răspuns contul de clienți al Twitter Subway de îngrijire a clienților. “De atunci, costurile noastre au crescut foarte mult, dar încercăm să ne echilibrăm cu promoțiile”.

Avere constată că această mișcare are din păcate un sens economic. Odată cu inflația, suma de 5 USD în 2017 este acum în valoare de mai mult de 5,72 USD. Acum, compania oferă oferte “Simple $ 6”, care includ una din șase sandwich-uri, o băutură și chips-uri. Care, de fapt, nu este așa de rău pentru o afacere.

Este vorba doar de cel mai nou client pentru a însoți submarinele de dimensiune completă. Compania a fost lovită cu mai multe procese pentru publicitate falsă, susținând că sandvișurile lor erau de fapt doar 11 centimetri. Cazul a fost rezolvat în octombrie anul trecut, iar acum Subway a forțat restaurantele să-și măsoare pâinea, astfel încât șase centimetri sunt cu adevărat șase centimetri, iar un picioare lungi sunt cu adevărat lungi.

Urmați Delish pe Instagram.