McDonald’s vinde în sfârșit mai multe sticle de Big Mac Sauce

În ianuarie, pentru a-și promova noile burgeri mari și juniori, McDonald’s a dat în cele din urmă sticle de sos Big Mac. Singura problemă a fost că au fost doar 10.000 de sticle pentru a merge în jur. Și au început repede pentru o sumă de 10.000 de dolari pe eBay. Nebunie.

Dar acum avem niște vești bune pentru oricine apreciază un nr. 2 cu un sos de mac, dar nu a reușit să aducă câteva beniamini pentru o sticlă: McDonald’s aduce înapoi sosul Mac îmbuteliat. Și de data aceasta va fi disponibil la magazinul alimentar.

Potrivit brandului Eating, lanțul de fast-food va fi depozitarea rafturilor din supermarketuri cu sticle de sos Big mac, sos tartar Filet-O-Fish și maioneză McChicken. Ceea ce știm până acum este că sosurile vor fi ambalate în sticle de presare din plastic de 355 de mililitri în această primăvară, dar încă așteptăm să auzim din partea brandului cu privire la datele și prețurile de lansare specifice.

Din păcate, captura este că veți putea să le găsiți doar în Canada pentru a începe. Dar dacă aveți niște prieteni care trăiesc în nord, s-ar putea să aveți câteva sticle peste graniță.

Urmați Delish pe Instagram.