McDonald’s poate scăpa de McFlurry dvs. preferat pentru totdeauna

Dacă ați crescut comandând McFlurries învârtit cu un curcubeu de culori mulțumită M & Ms, este posibil să trebuiască să-i săruți acea memorie la revedere.

Într-o răsucire ciudată a soartei, Mars – compania responsabilă pentru producția M & M, Way Milk și Twx – ia în considerare trasarea de la deserturi cum ar fi McFlourries McFlourries, Blizzard-urile din Dairy Queen și Snickers Pie Burger King, deoarece este îngrijorat de consumul de zahăr. Dar, cum ar fi, nu ar vrea să continue să vândă bomboane acestor giganți de fast-food?

Potrivit NBC News, reprezentantii marcii spun ca Marte este “deserturile care contin bomboanele sale … depasesc intr-o singura portie cantitatea de zahar pe care guvernul SUA il recomanda ca cineva sa manance intr-o zi”.

imagine

Pe langa faptul ca a fost prima companie de bomboane din SUA care a enumerat calorii si zahar in fata confectiilor sale, compania a lansat recent un comunicat de presa care explica faptul ca Mars sprijina limitarile privind zaharurile adaugate si sprijina, de asemenea, alegerea guvernului de a adauga noi cerinte privind eticheta nutritionala la toate alimentele ambalate. “Angajamentul Mars, Incorporated pentru a ajuta la limitarea aportului de zaharuri adaos la nu mai mult de 10 la suta din consumul total de calorii, inclusiv sprijinul nostru pentru noua propunere de etichetare, se bazeaza pe pasii am luat in timp pentru a ajuta consumatorii sa atinga obiectivele lor nutritionale, se spune în declarație.

Atât de mult ar suge, are sens. Adăugarea M & M la un McFlurry mare contribuie cu o treime din zahăr (7,5 lingurițe). Deși McDonald’s ia în considerare, de asemenea, o alternativă la înlăturarea tuturor bomboanelor preferate: Tinkering cu o schimbare de rețetă care ar putea reduce din nou pe zahăr.

Dar ideea de a scoate bucățele de ciocolată și de caramel din McFlurries este atât de trista – mai ales când tocmai am aflat ce folosim lingura unică McFlurry.

Urmați Delish pe Instagram.