McDonald’s Holiday Băuturi sunt acum în magazine

Starbucks nu este singurul brand care răspândește plăcerea de a petrece vacanțe prin dishing băuturi de specialitate în acest an: McDonald’s este sărbătorind pe bandă de vacanță bandă de vacanță prin lansarea a două băuturi pe care veți dori să confortabil în fața unui șemineu cu ASAP.

Conform Marca de consum, McDonald’s adaugă miezul de ciocolată Peppermint Hot și menta Mocha înapoi la meniul său pentru vacanțe – de acum până la sfârșitul lunii decembrie, puteți să vă pompiți pentru vacanțe, îndreptându-vă spre un restaurant participant pentru a vă pune mâna pe una.

Peppermintul Mocha este fabricat cu fasole espresso de la fermele certificate Rainforest Alliance, laptele aburit și siropul de ciocolată de mentă, și toate sunt completate cu cremă și ciocolată. Dar, desigur, daca nu esti prea consumator de cafea, poti opta pentru achizitionarea ciocolatei calde de piper Peppermint, asa cum se face cu toate aceleasi ingrediente, cu exceptia espresso.

Și, doar dacă ați crezut pentru o secundă că băuturile nu ar fi demn de Instagram, Mopa de Peppermint și Ciocolata Hot Peppermint sunt ambele servite în cupele roșii de vacanță ale lui McDonald, care vin decorate cu stele. Dar va trebui să acționați repede, deoarece cupoanele vor fi disponibile numai în timp ce consumabilele vor dura.

(h / t Brand Eating)

Urmați Delish pe Instagram.

Descărcați programul Delish aplicaţia.

Добавить комментарий

*

9 + 1 =