McDonald’s este un cartof dulce de test

McDonald’s a încercat după o încercare de a-și revigora vânzările în scădere: trecerea la ouă fără carne, burgeri organice la grătar și, cel mai recent, adăugarea de mic dejun pe tot parcursul zilei.

În prezent, Arhipeleurile de Aur încep să servească cartofi dulci, împreună cu inițiativa Creați-vă Taste burger, care a fost surprinzător de eficientă și de o calitate superioară celei așteptate când am testat-o ​​în august. Contul lui McDonald, oficial Texas Panhandle Twitter, sa alunecat subtil intr-un anunt despre noul element de meniu, numindu-l cartofi dulci de cartofi “partea perfecta pentru a merge cu burgerul tau perfect”.

Iar compania a confirmat oficial că fritesii își primesc șansa de a străluci în locațiile McDonald’s din Amarillo, Texas, pentru a da lanțului “feedback-ul valoros al clienților”. Până în prezent, cartofii dulci au fost disponibili numai în Australia, unde au fost serviți cu usturoi aioli, potrivit popularului blogger din spatele Travellng McDs. Nu putem aștepta să ne punem mâinile pe o comandă a gemurilor crocante – presupunând că trec testul corporativ și fac debutul lor la nivel național.

Urmăriți Delish pe Instagram.