Matt Damon a pierdut 60 de lire de mâncare doar un singur aliment în fiecare zi

Celebritatile sunt o rasa diferita atunci cand vine vorba de diete nebune. Ca și planul de masă extrem de sărac al lui Tom Brady și Gisele Bunchden. Sau dieta bogată în alcaline a lui Kate Hudson. Și regimul alimentar strict neimprimat al lui Kristin Cavallari. Dar cu doar câteva zile în urmă, Mat Damon a luat parte la Reddit AMA (întrebați-mă), în care a dezvăluit cum a pierdut 60 de kilograme pentru Curaj sub foc înapoi în ’95, reteta lui taco uimitor taco, și părerea sa despre dezbaterea încă fierbinte: sunt sandvișuri fierbinți?

El a pierdut o tonă * de greutate doar mănâncă carnea de pui.

“Cred că cel mai dificil rol pe care l-am avut vreodată a fost atunci când am făcut-o Curaj sub foc și a trebuit să pierd toată greutatea pe care am pierdut-o singur “, a spus el.” A fost cea mai dificilă fizică pe care am avut-o vreodată să o fac în viața mea. Am cântărit probabil 190 de kilograme acum și am cântărit 139 în acel film și asta nu este o greutate naturală pentru mine și nu o greutate fericită pentru mine chiar când aveam 25 de ani. ”

imagine
Imgur

Deci, care a fost marele lui secret de a renunța la toate aceste kilograme? “A trebuit să conduc aproximativ 13 mile pe zi, ceea ce nu era chiar partea dificilă. Partea grea a fost dieta”, a spus el. “Tot ce am mancat a fost piept de pui, nu ca si cum am avut un bucatar sau altceva, tocmai am facut-o si am facut ceea ce m-am gandit sa faca, tocmai am facut-o si asta a fost incredibil de provocator”.

La grătar Honey-Lime Chicken with Pineapple Salsa Recipe

Ethan Calabrese

Este foarte pasionat de tacos.

După ce un ventilator a întrebat ce ingrediente ale lui taco ideal, în cazul în care, Damon a fost luată înapoi pentru un minut. “Dumnezeule, întrebare fantastică”, a scris el. Apoi a recunoscut că taco-ul tipic este unul pe care nu ar trebui să-l aibă, cel pe care îl face în noaptea taco la casă.

“Este coaja de porumb crocantă, cu carne bună, doar carne de vită în sol acolo”, a scris el. “Este vorba despre stratificare, carnea trebuie sa fie fierbinte, iar brânza merge mai întâi ca sa se topeasca si apoi veti intra acolo cu putin rosii si salata, dar nu prea mult pentru ca nu este o salata , este un taco, și apoi o să arunci niște avocado pe partea de sus și o smântână.

imagine

Folosește doar un fel de sos fierbinte.

Își lustruia rețeta taco cu “o grămadă de Cholula” și mai apoi continuă să spună: “Nu știu dacă știi ce este sosul fierbinte de Cholula, dar e cel mai bun. Aruncă o grămadă de Cholula acolo, poate stoarce un var pe vârf și mergi în oraș. Nu am putut fi de acord mai mult.

imagine

Flickr Creative Commons / Mike Mozart

Are sentimente puternice cu privire la faptul că hot dog-urile sunt sandwich-uri.

“Nu am considerat niciodata un caine fierbinte un sandwich pentru ca un caine fierbinte este un hot dog”, a comentat el. “Vreau să spun că, din punct de vedere tehnic, vine între două bucăți de pâine sau una de două ori, deci cred că o poți clasifica ca un sandwich. Atunci ce-i ziceți, un sandviș cald? doar păstrați-l ca un câine fierbinte. ”

Bine, ar putea fi cel mai bun argument pe care l-am auzit încă.

La grătar Chicago Dogs Recipe

Judy Kim

Urmați Delish pe Instagram.

Добавить комментарий

*

+ 18 = 26