Mario Batali a inclus o rețetă de scorțișoară în scuzele sale despre abaterea sexuală

În urma mai multor acuzații de abuz sexual, Mario Batali a emis o altă scuză fanilor prin newsletter-ul său vineri. Potrivit oamenilor, totul a provocat revoltă proaspătă despre bucătarul online. În newsletter, Batali a scris:

“Așa cum mulți dintre voi știți, săptămâna aceasta s-au făcut niște știri despre unele comportamente din trecut, am făcut multe greșeli și îmi pare foarte rău că mi-am dezamăgit prietenii, familia, fani și echipa mea. comportamentul a fost greșit și nu există scuze. Îmi asum responsabilitatea deplină. “

“Împărtășirea bucuriilor de mâncare, tradiție și ospitalitate italienești, cu fiecare dintre voi, în fiecare săptămână, este o onoare și privilegiu. Fără sprijinul tuturor – fanii mei – nu aș avea niciodată un forum în care să explic acest lucru. va lucra în fiecare zi pentru a vă recâștiga respectul și încrederea. “

Există apoi un script post care citește:

“În cazul în care căutați un mic dejun inspirat din vacanță, aceste pizza alune de scorțișoară de pizza sunt un fan favorit.”

Buletinul informativ sa încheiat cu o fotografie a rețetei și un link către reteta de pe mariobatali.com. Twitter a avut reacții imediate la buletinul informativ:

Ultima scuză vine după ce mai multe femei l-au acuzat pe Batali de abatere sexuală, în investigații publicate de Eater și The New York Times. De atunci a demisionat (sau a fost eliminat în mod dramatic, în mai multe cazuri) de diverse afaceri, inclusiv Eataly și “The Chew”.

Urmăriți Delish pe Instagram.

Descărcați aplicația Delish.