Marcați calendarele dvs.: Calendarele de advent de vin Aldi vin în noiembrie

Anul trecut, Calendarele Aldi Wine Advent ne-au pregătit să rezervăm un zbor spre Anglia doar pentru a alege unul. Desigur, au existat și alte calendare poștale, pe care le-ați putea cumpăra, dar între selecția de vin Aldi și prețurile super accesibile, am fost încă poftiți după versiunea britanică. Din fericire, popularitatea calendarului de Crăciun înseamnă că în acest sezon de sărbători, Aldi îi aduce în fața Statelor. Avem un vârf sneak de ambele noi de vacanță bună, precum și data exactă vor fi în magazine. Iată ce trebuie să știți:

Wine Advent Calendar

Steaua spectacolului aici este colecția festivă de vinuri. Fiecare cutie de 70 de dolari este livrată cu 24 de sticle de vin cu roșii, alb, rosé și soiuri cu bule, astfel încât să vă puteți bucura de o plimbare până la Crăciun cu toate vinurile dvs. preferate Aldi.

Aceasta este prima dată când vor fi disponibile în SUA, deși există o singură capturare: unele state (cum ar fi New York) au legi împotriva vânzării de alcool în supermarketuri, deci dacă puteți cumpăra unul la Aldi dvs. local este dependent de practicile de stat . Dacă sunteți destul de norocos să adăugați roșea de Aldi de 8 dolari la coșul tău – sau orice alt vin Aldi ales – ar trebui să îl poți găsi în magazine.

imagine

Madison Flager

Calendarul de Advent de Brânză

Nu e un fan mare de vin? De asemenea, Aldi renunță la un calendar de advent de brânză în acest an și costă doar 13 USD. Cutia la fel de festivă vine cu 24 de mini-brânzeturi importate, inclusiv cheddar, gouda și brânza edam. Desigur, puteți întotdeauna să vă dublezi și să luați unul din fiecare … o lună de vin și brânză nopți sună ca un mod minunat de a sărbători sărbătorile.

imagine

Madison Flager

Un lucru este sigur: aceste calendare adventuroase nu vor dura mult timp. Luați notă de 7 noiembrie în calendarul dvs. – aceasta este prima zi, atât calendarele de vin cât și de brânză vor fi în magazinele de bacanie!


imagine
Con Poulos

COMANDĂ ÎN AVANS ACUM Delish Cookbook, indigo.ca