Mama iunie se arăta off incredibil de 300 de lire sterline

Se poate spune că Mama iunie are o săptămână bună. Spectacolul ei, “Mama June: From Not to Hot”, tocmai a fost luat pentru un al doilea sezon, ziua ei de 38 de ani este joi, iar oamenii sunt atenți la fotografia uimitoare pe care a împărtășit-o joia trecută,.

imagine

Splash News

Fanii au urmat pierderea în greutate de iunie a lui Shannon de ani de zile, încă de la prima procedură cu manșetă gastrică în 2015. În următorii doi ani, ea a pierdut 300 de kilograme și pare să fi păstrat-o de la debutul marii sale corporații în martie.

Așa cum vă amintiți, Mama iunie a trecut prin mai multe intervenții chirurgicale pentru a începe să piardă în greutate și apoi să îndepărteze pielea suplimentară de pierderea ei ulterioară. Ea a trecut chiar și printr-o spitalizare înspăimântătoare din cauza complicațiilor unei intervenții chirurgicale.

Acum, iunie pare să se afle într-un loc mai bun fizic și arată cu mândrie transformarea ei. A spus anterior oamenilor că a fost hotărâtă să mențină greutatea. “” Pot să vă promit că nu mă voi întoarce niciodată la această dimensiune “, a spus ea.” Sunt fericit în cazul în care mă aflu “.

Fanii pot continua să urmeze, împreună cu încercările lui Mama June de a trăi anul viitor un stil de viață sănătos și o familie. WEtv nu a anunțat o dată oficială pentru al doilea sezon, dar este programată pentru începutul anului 2018.

Într-o declarație, președintele WEtv, Marc Juris, a spus că “După ce am văzut transformarea ei epică, a fost absolut clar că povestea tocmai a început și suntem încântați să continuăm împreună în această călătorie”.

Vezi acest mesaj pe Instagram

#MamaJune a plecat oficial #FromNotToHot ��❤️������

Un post distribuit de wetv (@wetv) pe

Urmați Delish pe Instagram.

Descărcați programul Delish aplicaţia.

Добавить комментарий

*

+ 14 = 23