Mama Gladys a lui Anthony Bourdain vorbește despre fiul ei

În urma morții lui Anthony Bourdain, a cărui cauză a fost confirmată ca sinucidere, mulți vorbesc cu un omagiu frumos pentru el.

Mama lui Bourdain, Gladys Bourdain, a emis o declarație prin necrologul New York Times pentru bucătarul-șef. Ea a fost un editor de mult timp pentru publicație. “Avea totul”, a spus ea NYT. “Succes dincolo de cele mai sălbatice vise ale lui. Bani dincolo de cele mai sălbatice vise ale lui.”

Potrivit lui Gladys, prietenul bucătarului-șef al lui Bourdain, Eric Ripert, a menționat că “în ultimele două zile, Tony era într-o atmosferă întunecată”. Totuși, moartea lui a fost un șoc pentru ea. “Este absolut ultima persoană din lume pe care aș fi visat-o vreodată să facă așa ceva”, a spus ea NYT.

Dar, așa cum mulți indică despre trecerea lui Bourdain, nu este întotdeauna ușor să spui că cineva suferă. Moartea lui a inspirat numeroase celebrități pentru a-și împărtăși propriile povestiri sau pentru ai îndemna pe alții să ceară ajutor dacă au nevoie de ele.

Dacă dvs. sau cineva pe care îl cunoașteți aveți nevoie de ajutor, vă rugăm să sunați la National Lifeline Prevenirea Suicide la 1-800-273-TALK (8255).

Urmați Delish pe Instagram.