M & M’s New Flavors face pentru o dulce Ziua Îndrăgostiților trata

Este greu acolo pentru un tratament preambalat. Rafturile de magazine sunt ambalate cu opțiuni, știrile oamenilor sunt înghesuiți cu videoclipuri care vă arată cât de ușor este să vă faceți propriile gustări de pe perete, iar toată lumea de la Oreo la Hostess își găsește noi arome de tratamente pentru a vă atrage atenția și câștigat de dolari).

M & M nu este un străin al jocului ediție limitată, după ce a lansat M & M cu Pumpkin Spice Latte, Cafe Mocha și M & M cu aromă de ciocolată caldă numai în ultimele câteva luni. Ei au luat lucrurile cu un pas mai departe, deși eliberează două arome la un moment dat: unul exclusiv pentru Target, celălalt exclusiv pentru Walmart și primăvara – sau, mai degrabă, acele luni sumbre și friguroase care duc până la primăvară – nu este o excepție.

căpșună Shortcake M&Ms

Flickr / Cumpărarea impulsivă

În primul rând, tratamentul pe care îl puteți găsi la Target: M & Ms de ciocolată albă de căpșuni, care vin în roz, alb și cremă și îmbrăcați gura cu o “dulceață de căpșuni, asemănătoare Starburst”, potrivit recenzorilor de la The Impulsive Buy. În timp ce acest lucru este tehnic un tratat cu tematică de Paști, este disponibil acum, deci nimic nu te reține de la proclamarea afecțiunii tale necruțătoare pentru cineva deasupra unei pungi de bomboane de ciocolată cu căpșuni scurte de Strawberry Shortcake.

În timp ce căutam informații cu privire la noul gust, ne-am dat peste lista de eBay pentru o altă ediție limitată: Strawberry Chocolate M & Ms. Să nu fiți confundați cu căpșuni cu ciocolată, în mod natural. Această bomboană vine în nuanțe de roșu și roz, la fel ca amestecul său clasic de Ziua Îndrăgostiților, iar un purtător de cuvânt al companiei Walmart a confirmat că este exclusiv pentru brand.

căpșună Chocolate M&Ms

My-US-Store.com

Unii oameni pariază greu că aceste tratamente vor fi dificil de găsit – sau că oamenii vor fi prea leneși să se îndrepte spre cel mai apropiat magazin de case mari: Genți individuale de ambele arome, care în mod obișnuit de vânzare cu amănuntul pentru $ 2.88 – $ 3.19, sunt vândute pe eBay pentru 5.95 dolari pe bucată. Puteți lua un pachet de trei pachete pentru $ 17.

Urmărirea și revânzarea bomboanelor cu ediție limitată ar putea fi o afacere interesantă, deoarece întreaga colecție de lucruri care se retrag în afara casei mele nu a funcționat pentru majoritatea (sau oricare dintre noi).

Urmăriți Delish pe Instagram.

Добавить комментарий

*

58 − = 53