Lay este lansarea a 8 noi chipsuri aromate inspirat de orașul preferat

Lay’s are o istorie de lansare a unor arome de cartofi, cum ar fi Crispy Taco și Southern Gravy & Biscuiți, ca parte a concursului Do Us a Flavour. Acum, compania angajează ante cu gusturile lui Lay a Americii.

Linia de cipuri, care are opt arome diferite, este inspirată de specialități regionale din Statele Unite. Și conform unui anunț al lui Lay, acesta este cel mai mare număr de noi arome pe care brandul le-a introdus vreodată. Iată ce vă puteți aștepta:

Cajun Spice

imagine

lui Lay

Inspirat de gusturile din Coasta Golfului, aceste chipsuri conțin usturoi, boia de ardei, ceapa și oregano.

Câmpul Spicei Chesapeake Bay

imagine

lui Lay

Inspirat de craburile de crab de-a lungul Atlanticului Mid-Atlantic, aceste cipuri conțin condimente de condimente de crab.

Chile con Queso

imagine

lui Lay

Inspirat de aromele Tex-Mex din sud-vestul S.U.A., aceste cipuri includ cheddar queso și o cratimă de ardei.

Deep Dish Pizza

imagine

lui Lay

Inspirat de o rețetă de pizza făcută renumită de lanțul Chicago Giordano, aceste cipuri conțin brânză Parmesan și Romano.

Fried Pickles cu ferma

imagine

lui Lay

Un alt favorit Midwest, aceste cipuri sunt inspirate de murăturile prăjite la târgurile de stat și conțin arome de ranch și smântână.

New England Lobster Roll

imagine

lui Lay

Inspirat de hambarele homar din nord-est, veți simți ca și cum ați fi în Boston mâncând o rolă de homar proaspăt pe o rolă cu unt. Aceste chipsuri conțin smântână, unt, ceapă și ardei gras, printre alte arome.

Pimento Brânză

imagine

lui Lay

Sudanul știe totul despre brânza pimento. Aceste chips-uri prezintă clar cheddar și un indiciu de piper de cayenne.

Sweet Thai Chili

imagine

lui Lay

Inspirat de camioanele alimentare care sunt populare pe întreg teritoriul Pacificului de Nord-Vest, aceste gusturi au gustul ca sosul de chili dulce thailandez, cu o sugestie de paprika.

Începând cu 30 iulie, fiecare dintre cele opt gusturi va fi disponibil pe piața internă până pe 23 septembrie. Dacă sunteți mâncărime pentru un gust din chips-urile unei alte regiuni, puteți să comandați un sac sau un pachet de varietăți pe site-ul Lay. Puteți, de asemenea, să comandați o pălărie personalizată sau o tricou.

Și în conformitate cu oameni, Lay’s aduce înapoi și unele favorite vechi, cum ar fi: Truffle Fries, Ketchup și Wavy Fried Tomatoes -.

COMANDĂ ÎN AVANS ACUM Delish Cookbook, indiebound.org