Lapte de lapte este acum un lucru, și îl puteți cumpăra în curând

Ai auzit de lapte de soia. Și probabil că deja folosiți deja lapte de migdale sau nucă de cocos. Dar există și un alt tip de lapte pe care îl pierdeți: lapte de afine. Și, din fericire pentru dvs., veți putea să-l cumpărați în magazine mai devreme decât mai târziu datorită Oakhurst Dairy.

Spre deosebire de laptele de soia și laptele de migdale, laptele de afine din Oakhurst nu este din soiul non-lactate. Este de fapt lapte clasic, care este aromat cu afine africane din pădure Maine, pentru oricine dorește să se abțină de la consumul de lapte de căpșuni.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Vine, vine! Wild Blueberry Milk vine! ������ Ați cerut-o, l-am creat, iar acum Maine @WildBlueberries Milk se află în fabrică și avem nevoie de ajutorul dvs. să decideți pe o etichetă. Mergeți pe pagina noastră Facebook (#linkinbio) pentru a vota pentru designul pachetului preferat. Ca întotdeauna, vă mulțumim pentru contribuția dvs. – nu putem aștepta ca toată lumea să fie capabilă să o încerce #oakhurstdairy #mainemilk #wildblueberrymilk #voteforyourfavorite #frumusicdefinete # nou produs # sursă

Un post partajat de Oakhurst Dairy (@ oakhurstdairy) la

Laptele aromat, evident, nu este ceva nou pentru Oakhurst. Compania vinde deja produse din lapte cu ciocolată, căpșuni și chiar produse lactate cu aromă de cafea, toate fabricate fără sirop de porumb cu conținut ridicat de fructoză. Potrivit Press Herald, băutura va fi făcută folosind afine reale și lapte integral. Produsul nu este setat să fie vândut în magazinele alimentare până în primăvară, dar, deocamdată, Oakhurst Dairy permite clienților să voteze online pentru ceea ce va fi proiectul final al pachetului de lapte de afine.

Urmați Delish pe Instagram.

Descărcați programul Delish aplicaţia.