Krispy Kreme a introdus doar o nouă aromă de gogoși de gogoși

Krispy Kreme adaugă un nou răsucire la gogoasa sa dulce. Lanțul de gogoși a anunțat marți că un gogoașă cu glazură va fi vândut la magazinele Krispy Kreme din SUA și Canada începând cu 21 mai. Dar va trebui să ajungeți la magazin rapid, deoarece tratamentul special va fi disponibil doar o săptămână 27 mai.

Krispy Kreme

Krispy Kreme

La începutul acestui an, Krispy Kreme a organizat un concurs cu numeroase acțiuni, numit Vote for Glaze, care le-a cerut clienților să aleagă aroma lor preferată din afine, caramel, arțar sau lamaie. Lemon a fost câștigătorul, iar Lemon Glaze Donut de la Krispy Kreme a fost vândut în magazinele participante în perioada 23 aprilie – 29 aprilie datorită votului american.

Bretania Dubin, inovație culinară în cadrul companiei, a declarat într-un comunicat de presă că, după popularitatea votului, compania a decis să încerce și pe unul dintre participanți. “Când ne-am uitat la modul în care America a votat, alte arome au primit o mulțime de sprijin, iar afinele s-au remarcat ca o provocare culinară unică și interesantă care mi-a inspirat echipa”, a spus ea.

Gogoasa de lamaie avea un gust proaspăt și strălucitor, cu toată dulceața originalului. Va trebui să așteptăm și să vedem cum se înmugnește aroma de afine după ce este lansată săptămâna viitoare.

Krispy Kreme - Blueberry Glaze Doughnut

Krispy Kreme

Krispy Kreme nu este străin să experimenteze cu noi arome. În aprilie, au lansat un lot de gogoși noi inspirat de cookie-urile preferate ale Americii, inclusiv Chip Ahoy! și Nutter Butter, care arăta absolut gură-udare.

Dacă doriți să faceți o încercare pentru Blueberry Glaze Donut, puteți vizita www.krispykreme.com/Blueberry pentru o listă completă a tuturor locațiilor participante.

Urmăriți Delish pe Instagram.

Добавить комментарий

*

8 + 2 =