Jolly Rancher dă bijuterii care seamănă cu bomboanele

Cadouri de Ziua Îndrăgostiților în ultimul moment suge. Nimic nu spune “nu pot fi deranjat” mai mult decât o cutie de bomboane de ciocolată (cu excepția cazului în care vă place foarte mult samplerele lui Whitman, ofc).

Pentru a rezolva această problemă de cadou “Ziua Îndrăgostiților”, Jolly Rancher a câștigat premiul Național de Design câștigător Mary Ping și Fabrice Covelli pentru a proiecta o linie de bijuterii care arată la fel ca bomboanele dure Jolly Rancher și îi dau totul departe exact la timp pentru a repara ultima – minunatele conundrumuri ale lui Valentin.

imagine

fermier vesel

Colecția de brățări, coliere, inele și cercei în stilul lănțișor prezintă bomboane Jolly Rancher, care sunt de aceeași dimensiune cu bomboanele reale și vin într-un curcubeu de cinci culori bomboane tari, printre care violet, roșu, verde (măr verde), roz (pepene verde) și albastru (zmeură albastră).

“Cumpărarea unui cadou pentru Valentine’s sucks … Mai ales când Ziua Îndrăgostiților este chiar la colț și, de asemenea, ați uitat. În timp ce diamantele ar putea dura pentru totdeauna, bomboanele dure Jolly Rancher sunt de lungă durată și”, a declarat Erik Falck, la Jolly Rancher, a declarat într-o declarație. “Suntem aici pentru a ne salva pe fani loiali din cele mai suculente situații – încercând să găsim” darul pentru un iubit cu doar câteva zile înainte de Ziua Îndrăgostiților “.

imagine

fermier vesel

Pentru o șansă de a vă pune mâna pe bijuteriile de bomboane faux, tot ce trebuie să faceți este să faceți clic pe Twitter de acum până la ora 4:00. ET pe marți, 13 februarie și împărtășiți un coșmar cadou de la o zi personală de Valentine’s Day dintr-o relație din trecut – nu contează dacă ați fost pe dăruire sau de primire. Asigurați-vă că etichetați @Jolly_Rancher și utilizați hashtag-urile #ValentinesDaySucks #Sweepstakes pentru a vă califica.

Concursul este deschis pentru rezidenții din continentul S.U.A. și Districtul Columbia, care au împlinit vârsta de 18 ani. Vedeți lista completă a regulilor de aici.

Urmați Delish pe Instagram.

Descărcați programul Delish aplicaţia.