Jimmy Dean tocmai a imaginat cum să facă Hash Browns chiar mai bine

S-ar putea să-l cunoașteți pe Jimmy Dean pentru cârnații de mic dejun – care sunt probabil mai renumiți pentru rolul lor în aproape toate băuturile pe bază de brânză, pe bază de brânză, vreodată – sau sandvișurile pentru micul dejun cu microunde, dar acum, – noul teritoriu: browns de hash.

Acestea nu sunt standardul tău de cartofi tăiați congelate, totuși. Sunt formate în patties, la fel ca McDonald’s, și umplute cu brânză, carne și, uneori, legume tăiate. După cum a spus un editor, acestea sunt ca un buzunar fierbinte – numai cu o crustă crocantă de cartofi. Este tipul de “de ce nu sa gândit cineva asta mai devreme ?!” combinație care aduce în minte pui și vafe, sau McGriddle.

Jimmy Dean Hash Browns

Jimmy Dean

Carnea de vită în formă brună vine în trei sortimente: cârnați și brânză, șuncă și legume (care vine cu un amestec de roșii cubulete, ardei și ceapă, precum și brânză de mozzarella și cheddar) și iubitorii de carne, un amestec de cârnați, slănină , șuncă, cedar și mozz.

Jimmy Dean

Jimmy Dean

Când am învățat hainele brownish, care sunt vândute în patru pachete, au fost destinate pentru cuptorul cu microunde, am fost sceptici: Deci, acesta va fi un nămol umed, care va injecta brânză în mod inevitabil, forțându-mă să-mi scrute cuptorul cu microunde timp de ore, nu-i așa? Dar, pentru știință – și, bine, foame – am testat toate cele trei arome și am fost plăcut surprinși: Brownii de hash se îmbracă de fapt. În cuptorul cu microunde. Și era destul de bine gătit, fără nici o brânză.

Jimmy Dean Hash Browns

Candace Braun Davison

Arome de cârnați și brânzeturi au fost puțin blande pentru gusturile noastre, dar testerele i-au plăcut amestecul de condimente, brânză și slănină sărată în versiunea de bacon și veggie, iar iubitorii de carne au câștigat recenzii ravioase de la oameni care doresc toate mesele, tot timpul.

Toate cele trei soiuri se lovesc acum de magazinele alimentare și vor fi disponibile în secțiunea de produse alimentare congelate.

Urmați Delish pe Instagram.