Jennifer Lopez a avut cea mai incredibila tort de aur de aur

De-a lungul weekendului, Jennifer Lopez – guru de fitness în devenire și judecător extraordinaire TV – a aruncat petrecerea cea mai extravagantă petrecere de aniversare cu prietenul ei, fostul jucător de baseball Alex Rodriguez.

Mama a doi a lovit scena într-o rochie uimitoare de vizibilitate și catifea neagră, expunând niște abs sculptate în serios și o pereche de brațe foarte tonificate; amintindu-ne că 48 poate arăta la fel de bun (sau mai bun decât) 20.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Sărbătorirea vieții noastre … La mulți ani �� #birthdaymoment #birthdaygirl #birthdayboy #birthdaybash #birthdayweek ��: @lacarba

Un post partajat de Jennifer Lopez (@jlo)

Dar chiar și în timp ce strutting în ucigașul ei ‘fit, JLo a fost, fără îndoială, susținut de tortul ei magnific șase strat de ziua.

Vezi acest mesaj pe Instagram

@jlo #BirthdayCurtați aurul comestibil și detaliile Swarovski Crystal pentru unul și numai! #divinedelicaciescakes

Un post partajat de divinedelicaciescakes (@ divinedelicaciescakes)

Uită-te la chestia aia, este de fapt jumătate din mărimea ei.

Desertul de la început a fost făcut de către Delictele Divine de la Miami, care este cunoscut pentru aplicarea lucrărilor de uimitoare detalii și a lucrărilor de fondant complicate. Bakerul propriu de familie este considerat “Premiera Miami’s Celebrity Baker” și a fost căutat de către cei precum Rihanna, Lebron James și Kim Kardashian.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Mai multe detalii despre @jlo #JenniferLopez 6 zile de tort ziua de nastere am creat pentru ziua ei de ieri. Toate cu peste 10.000 de cristale Swarovski. Numele ei era personalizat și designat de ambele părți ale tortului! #divinedelicaciescakes

Un post partajat de divinedelicaciescakes (@ divinedelicaciescakes)

Tortul de sus a folosit mai mult de 10.000 de cristale Swarovski și a prezentat trandafiri fondant de viață. Să nu mai vorbim de eticheta personalizată făcută și cu cristalele Swarovski. Cu toate acestea distracția nu sa oprit aici. ARod are de asemenea propriul său tort cu patru straturi. Desertul Art Deco avea mult mai puține cristale, dar totuși era încă extravagant.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Happy Birthday @arod Art Deco tort tematice pentru a sărbători ziua lui de naștere # divinedelicaciescakes

Un post partajat de divinedelicaciescakes (@ divinedelicaciescakes)

Festivitățile de weekend s-au vărsat în luni, unde celebritățile au găzduit o întâlnire privată, împreună cu familia și prietenii apropiați. Și ARod a surprins artistul cu încă un tort incredibil de aur.

Vezi acest mesaj pe Instagram

La mulți ani @Jlo și echipa ei vă mulțumesc că continuați să aveți încredere în Arta noastră! Tort pentru ziua de a sărbători ziua de naștere a lui Jennifer! Tort cu capete de leu realizate manual în aur comestibil de 24k. Cristale Swarovski detalii ����❤️�� #divinedelicaciescakes Aromă interioară: Ciocolata preferată a lui Jennifer

Un post partajat de divinedelicaciescakes (@ divinedelicaciescakes)

Simțim aici o temă. Dar nu poți să-l învinovățești pe tipul ăsta, JLo că-i curtează.

Urmați Delish pe Instagram.

Descărcați programul Delish aplicaţia.

Добавить комментарий

*

+ 55 = 63