Ținta și Walmart fac o schimbare majoră care ar putea accelera liniile de control

Este un act mic – doar să vă duc câteva secunde, cu excepția cazului în care mașina de credit se blochează – dar când cei șase oameni din fața dvs. de la Target iau aceeași pauză, acele secunde se adaugă. Asta-i jumătate de minut din viața pe care ți-ai petrecut-o uitându-te la bulele de bule și cărțile cadou, dezbătând dacă ai nevoie de acele trei căni de înghețată Unicorn Magic. De aceea, comercianții cu amănuntul mari, cum ar fi brandul Bullseye și Walmart, scapă de practica de a semna chitanța la checkout.

Cele mai importante companii de cărți de credit elimină treptat obligația de a vă scruta semnătura pentru a verifica dacă într-adevăr comandați toată înghețata fantastică, înghețată (sau oricare ar fi viciile dvs.). Cipurile EMV din carduri au făcut ca practica să fie mai puțin necesară New York Times a raportat, cu un purtător de cuvânt al lui Walmart considerând că este “fără valoare”. MasterCard, Visa, American Express și Discover au anunțat toate planurile de a elimina acest pas în procesul de plată a taxelor de plată, așa că este logic că marile branduri ar urma exemplul.

imagine
Willie B.Thomas / iStock

Nu veți fi nevoit să semnați pentru achiziționarea de cărți de credit începând cu această lună la Target, deși Business Insider raportează că ar putea dura ceva timp ca schimbarea să treacă până la magazinele mamă-pop. Companiile de plată ShopKeep și Square au declarat că nu au planuri imediate de a-și schimba sistemele pentru a elimina acest pas.

Este greu de spus cât de mult va avea un impact în ultimă instanță asupra timpului de așteptare la checkout, deși ar trebui să se radă câteva secunde. Atâta timp cât oamenii din fața dvs. nu se deconectează în timp ce mașina de cărți de credit se aprinde de la ei pentru a-și scoate cartela.

Urmați Delish pe Instagram.