În curând veți fi capabili să cumpărați Aldi Bănci lângă ușa lui Kohl

Magazinul de impulsuri de la magazinul de bomboane vine în mod obișnuit sub formă de bomboane sau o pungă de jetoane, dar un nou parteneriat între Kohl și Aldi ar putea să vă lase să ieșiți din bacalaureatul săptămânal cu un blazer așa-Lauren Conrad cu trei sferturi. Și niște cercuri J.Lo.

Kohl a anunțat săptămâna aceasta că cinci până la zece magazine vor avea în curând un supermarket Aldi adiacent acestora, într-un efort de a aduce mai mulți clienți. Face parte dintr-o mișcare de a “drepturi” sute de locații Kohl, făcând zona comercială mai mică, creând un spațiu nou de închiriat altor companii.

Îmbinarea are sens – ambele magazine sunt cunoscute ca fiind prietenoase cu bugetul cu produse de calitate și nu este prima dată când hainele și alimentele au fost vândute în același loc (cred că țintă, Walmart etc.). În plus, planul actual de expansiune al lui Aldi implică mai mult de 2500 de deschideri de magazine în următorii ani, cu scopul de a deveni cel de-al treilea lanț alimentar din America până în 2020. În timp ce va trebui să lăsați pe Kohl să intre în Aldi și viceversa, comoditatea de a avea cele două chiar alături este clar.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Obțineți-l poppin ‘cu Lemon Parmezan Pistachio Popcorn pentru #NATIONALPOPCORNDAY! Verificați povestea noastră pentru rețeta ��

Un post distribuit de ALDI USA (@ aldiusa) la

Pentru cumpărători, noul parteneriat înseamnă uciderea a două păsări cu o singură piatră la verificarea comenzilor. Cumpărătorii vor putea ridica hainele, pantofii sau decorurile de la casa lui Kohl, apoi vor apuca alimentele proaspete de la Aldi de lângă ușă (cookie-urile de fată Scout și rosé ieftin, oricine?). Începând cu anul trecut, clienții pot să-și revină și achizițiile de la Amazon la locațiile Kohl.

Cu un număr suplimentar de 200 de magazine Kohl care urmează să fie licențiate în acest an, în cazul în care pilotul merge bine, mai multe locații ale lui Aldi-Kohl ar putea veni înainte de mult timp. Kohl spune că exploră și alte parteneriate, fie că este vorba de un magazin alimentar sau de un alt concept puternic de vânzare cu amănuntul. Începeți pregătirea meselor super-ieftine acum.

Urmați Delish pe Instagram.

Descărcați programul Delish aplicaţia.

Добавить комментарий

*

17 − = 14